27 Nisan 2024 Cumartesi

ALLAH RIZASI İÇİN SATMAYIN!

Bu haberi yazarken insanın içi geçiyor. Okuyan için de öyle olsa gerek. Genç'te sigara içme yaşı 11-12'lere kadar düştü. Bu iç yakıcı durumun önüne geçilmesi gerekiyor. Buna zemin hazırlayanların ilk sırasında aileler, sonra da açık sigara satan işyerleri geliyor.

28 ŞUBAT 2021 PAZAR 13:12
1
1470
0
AA aa
ALLAH RIZASI İÇİN SATMAYIN!

Açık sigara terörünün Genç'te ki yoğunluğuna değinen vatandaşlar, yetkililerin bu duruma bir an önce el koymalarını ve denetimlerini sıklaştırmalarını istedi.

Genç'te birçok işyerinin açık sigara sattığını belirten vatandaşlar, ‘‘Çocuklarımız eline geçen bozuk paralarla açık sigara alıyor. Paket sigara alacak kadar paraları olmadığı için açık sigaraya yöneliyorlar. Bu durum çocuklarımızın sigara illetine daha rahat bulaşmasını sağlıyor. Herkesin çoluğu çocuğu var. Ve ilçede sigara illetine bulaşmaları için bir zemin de var. Açık sigara satmazlarsa en azından çocuklarımızı bir nebze de olsa bu illetten uzaklaştırmış oluruz. Esnaf arkadaşlarımızdan ricamız açık sigara satmayalım ve sattırmayalım'' şeklinde üzüntülerini dile getirdiler.

HABER : SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın