06 Mayıs 2024 Pazartesi

BAŞHEKİM, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Gengörü, Genç Mevlana Ortaokulu tarafından düzenlenen kariyer günlerinde meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken   noktaları anlattı.

31 MART 2022 PERŞEMBE 16:47
23
1032
1
AA aa
BAŞHEKİM, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Gengörü, Genç Mevlana Ortaokulu tarafından düzenlenen kariyer günlerinde öğrenciler ile buluştu. Genç Mevlana Ortaokulu tarafından düzenlenen kariyer günlerinde her hafta farklı mesleklerden alanında başarılı ve tanınmış kişiler aracılığıyla öğrencilere meslekler tanıtılıyor. Bu hafta Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesini başarıyla bitiren Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Gengörü sağlık sektörü, Hekimlik ve Tıp ve uzmanlık alanı Kardiyoloji ile ilgili bilgiler vererek öğrencilerin meslek seçiminde dikkat etmeleri gereken önemli noktalara değindi. 

Gengörü: “İlk defa  ortaokul düzeyinde kariyer günlerine katıldım. Bunun faydalı olduğunu görünce bizleri davet edenlerin programlarına katılmaya çalışacam inşallah. Daha önce üniversiteye hazırlanan öğrencilere seminer veriyorduk. Öğrencilerin bu yaşta gözlerindeki heyecan ve istek beni çok memnun etti.Kendim de Genç YBO mezunuyum.Bu bölgeye hizmet etmek için memleketime geldim.Öğrencilerimize bu yaşta bu farkındalığın oluşmasını sağlayan ve öğrencilerle bizleri buluşturma imkânını sağlayan okul idaresine, öğrenciler üzerinde büyük bir emeği olan bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. 

8.Sınıf ögrencisi Aylin Balcı: "Başhekim Gengörü'ye Hastaları ameliyatlarda kaybettiğinizde ne hissediyorsunuz? sorusunu sordu." Başhekim Gengörü, "Meslek icabı soğukkanlı olmamız gerekiyor. Hastalarımızı kalp masajları ile ve başarılı operasyonlarla geri döndürdüğümüz zaman çok mutlu oluyoruz.Hatta taburcu olduktan 15-20 gün sonra çarşıda pazarda görünce daha çok mutlu oluyoruz. Ama hastamızı kaybedince inanarak elimizden gelen müdaheleleri yaptıktan sonra canı veren Rabbimiz alan da o oluyor buna da Takdir-i İlahi diyoruz. Kendim de çok duygusalım ama meslek icabı bunu gizlemek zorundayız. "dedi
Okul Müdür Yardımcısı Nurullah Vergi:”Öğrencilerimizin her alanda başarılı olması için Kariyer Günlerini düzenliyoruz. Alanında tanınmış ve başarılı kişileri okulumuza davet ederek öğrencilerimize örnek olmasını istiyoruz. Vergi, ayrıca okulumuzda koçluk sistemiyle her öğretmenin gözetiminde bir öğrenci grubu olduğunu ve takip edildiğini belirtti. Okul ziyaretleriyle de öğrencileri de motivasyon etmek için elimizden gelen her şeyi öğrencilerimiz için yapıyoruz. Öğrencilerimize bu seminer imkânını sunan Başhekim Ramazan Gengörü'ye çok çok teşekkür ederim.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109)
01 Nisan 2022 Cuma 21:53
Sn. Uzm. Dr. Ramazan GENGÖRÜ Hocam Başarılar Dilerim...
Beğendim (6) Beğenmedim (0)Cevapla
04.05.2024
16:21
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
Gençli hemşerimiz hayırsever iş insanı RodiJeans Yönetim Kurulu BaşkanıMahsum Dursun'un öncülüğünde gönüllülerin bir araya gelerek hayata geçirdiği proje kapsamında öğrencilerin kalbine dokunuldu ve altyapı branşlarında eğitim gören 250 öğrenciye malzeme desteği verildi.
03.05.2024
14:34
EMNİYET`TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
EMNİYET'TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların ruhsatnamelerini yenilemeleri gerektiğini bildirdi.
03.05.2024
12:20
RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL`UNDUR!
RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL'UNDUR!
Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın talimatıyla Belediye'nin giriş kısmına 'Rüşvet alanda, verende melundur' Hadis-i Şerif'i asıldı.
29.04.2024
20:46
ATAN, BİNGÖL`Ü TEMSİL ETTİ
ATAN, BİNGÖL'Ü TEMSİL ETTİ
Mardin'de düzenlenen dama turnuvasına Bingöl'ü temsilen katılan Gençli hemşerimiz Hasan Atan, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak büyük bir başarıya imza attı.
25.04.2024
18:23
MURATSPOR`DA TEK HEDEF GALİBİYET
MURATSPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeni Genç Muratspor, sezonun 24.haftasında Kayseri ekibi Develigücüspor'a konuk olacak. Ligi 3.sırada tamamlamak isteyen temsilcimizde tek hedef deplasmandan galibiyetle dönmek.
24.04.2024
21:46
ŞEHİT `KALAN` KABRİ BAŞINDA ANILDI
ŞEHİT 'KALAN' KABRİ BAŞINDA ANILDI
Genç ilçesinde 2012 yılında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Ali Kalan, Servi Köyünde ki mezarı başında dualarla anıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın