19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN DİRİK, SÖZÜNÜ TUTTU

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, seçim döneminde verdiği vaatleri bir bir yerine getiriyor. Son olarak yıllardır su sorunu yaşayan Yeşildere Mahallesi'ne yaptırılan su deposuyla vatandaşlar yıllar sonra hizmet gördü.

14 EKİM 2019 PAZARTESİ 16:40
0
3147
0
AA aa
BAŞKAN DİRİK, SÖZÜNÜ TUTTU

Önceki dönemden kalan borçlarla belediyeyi devralan ancak seçim döneminde verdiği vaatleride bir bir yerine getirmeye çalışan Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, son olarak yıllardır kangrenleşen sorun olan içme suyu şebeke hattı sorununu çözmek için 25 tonluk depo yaptırarak Yeşildere halkının yıllardır yaşadığı su sorununu çözdü.

"YEŞİLDERE KÜME EVLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Dirik, “Genç Belediyesi  Su ve Kanalizasyon İdaresi   ekiplerimizin sürdürdüğü çalışmayla ilçemize bağlı Yeşildere Mahallesi, Bilaller ve Nohutlu küme evleri mevkisinde yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıyı yaptırdığımız depo ile çözüme kavuşturduk. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

"MAHALLE HALKINDAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR"

Yıllardır su sorunu yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri ise Başkan Dirik'e şükran borçlu olduklarını belirterek, "Yeşildere mahallemiz yıllardır hizmetten nasibini alamıyordu. Seçim döneminde bizleri ziyarete gelen başkanımıza talebimizi ilettik ve oda bize seçildiği gibi bu sorunu çözme sözü vermişti. Başkanımızın sözünü yerine getirmesi ve yıllarca yaşadığımız su sorununu çözdüğü için kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Allah kendisinden razı olsun" diye konuştular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın