25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN'DAN ADEM'E ZİYARET

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Genç Aile Destek Merkezi'ni (ADEM)  ziyaret edip burada kursiyerlerden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

08 EKİM 2020 PERŞEMBE 15:37
0
1632
0
AA aa
BAŞKAN`DAN ADEM`E ZİYARET

Genç ilçesinde bulunan Aile Destek Merkezi (ADEM) ziyaret eden Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, ilçe kursiyerlerinin el emeği göz nuru el sabunlarını inceledi. Aile Destek Merkezi kursiyerleri ile görüşen Başkan Dirik, yapılan faaliyetlerle ilgili de öğreticilerden bilgi aldı. 

Başkan Dirik, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ ilçemiz için en önemli tesislerden biri olan (ADEM) Aile Destek Merkezimizi ziyaret ettik. Buradaki el emeği göz nuru ürünlerin hepsinde alın teri olduğuna bir kez daha şahit olduk. Ben onun için buradaki öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Gayretleri için de hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da kendilerinin yanında olduğumuzu bir kez daha bilmelerini istiyorum.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın