27 Nisan 2024 Cumartesi

BERRANUR SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Gazetemizde Hayata Tutunması 25 Bin TL'ye bağlı başlığıyla sesini duyurduğumuz BerranurDener, hayırsever bir imamın yardımıyla ameliyat edildi. Eğitime olan özlemini sağlık sorunlarını aşarak kavuşan Dener'e çok istediği tablet ise Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Atan tarafından hediye edildi.

23 OCAK 2021 CUMARTESİ 13:42
1
1916
0
AA aa
BERRANUR SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Genç ilçesi Yenişehir Mahallesinde Mahfuz ve Zahide Dener çiftinin 3 çocuğundan biri olan 11 yaşındaki Berranur, küçük yaşlarda kaybettiği sağ böbreğinin ardından sol böbreğini de maddi imkânsızlıklardan dolayı kaybetmek üzereyken Gazetemiz Havadis aracılığıyla ameliyat ettirildi. Diyarbakır'da bir hastanede ameliyat altına alınan ve başarılı bir operasyon geçiren minik Berranur'un tablet isteğini ise gazetemiz yazı işleri müdürü geri çevirmeyerek hediye etti.

“HAYIRSEVER İMAM ÖNCÜLÜK ETTİ DÖRT BİR YANDAN YARDIM YAĞDI”

Gazetemizde yayımlanan haberin ardından birçok hayırsever vatandaş 11 yaşında ki Berranur'a destek olurken ismini açıklamak istemeyen hayırsever imam, ameliyat için öncülük ederek gerekli olan paranın tamamını ödedi ve minik Berranur Diyarbakır'da ameliyat ettirildi. Ameliyat sonrası gözyaşlarını tutamayan acılı aile ise kendilerine katkı sunan ve emeği geçen herkese şükran borçlu olduklarını belirtti.

“AİLEDEN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR”

Maddi güçleri olmadığı için kızlarının gözleri önünde erimesine rağmen bugüne kadar hiçbir şey yapamadıklarını ancak yapılan haberle beraber kızlarının yeniden yaşama tutunmasına ve ameliyat ettirilmesine çok sevindiklerini belirten Mahfuz ve Zahide Dener çifti, “Allah katkı sunan herkesten binlerce kez razı olsun. Bizlere çok büyük bir yardım yaptılar. Kızımızın ameliyatı da çok başarılı geçti. İnşallah en kısa zamanda yine eskisi gibi sağlığına kavuşacaktır. Bizlere el atan yardım eden herkesten Allah razı olsun”

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın