26 Nisan 2024 Cuma

BOZUK YOLLAR ONARILIYOR

Genç ilçesinde bozulan yollarda onarım çalışmaları başladı. Genç Belediyesinin girişimleriyle bozulan yollar parke ve asfalt dökülerek onarılmaya başlandı.

27 EKİM 2019 PAZAR 19:01
0
2141
0
AA aa
BOZUK YOLLAR ONARILIYOR

Genç ilçesinin bazı bölgelerinde bozulan yollar Belediye tarafından ihaleye çıkılarak onarılmaya başlandı. Öncelikli olarak Küçük Sanayi sitesi yoluna sıcak asfalt döşemesi yapılarak başlanılan işin devamında Cumhuriyet ve Yenişehir Mahallelerinin bir kısmıda onarılmaya başlandı.

Bozuk yolların onarım işine başladıklarını belirten Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, "İlçenin bazı noktalarında yollarımız  fazlasıyla hırpalanmıştı. İlçenin değişik noktalarında zarar gören yolların onarımı içinde ekiplerimiz çalışıyor. Bozulan yolların yapımını en kısa zamanda tamamlamaya gayret göstereceğiz" dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın