27 Nisan 2024 Cumartesi

CAN VERDİLER!

Kızılay Kan Bağış Merkezinin Genç ilçesinde kurduğu ve Kan ver Can ver sloganı ile başlattığı kan bağış kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

23 ŞUBAT 2020 PAZAR 10:52
0
1584
0
AA aa
CAN VERDİLER!

Genç ilçesinde Kızılay'ın kan bağışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Türk Kızılay'ı tarafından Genç ilçesinde düzenlenen ‘Kan Bağışı Kampanyası'na vatandaşlar yoğun katılım sağlayarak kan bağışında bulunup destek oldular. Genç Belediyesi karşısında kurulan Kızılay kan bağış aracına gelen vatandaşlar, kan bağışına yoğun ilgi gösterirken, 167 ünite kan bağışı yapıldığı öğrenildi.

Genç'te kan bağışı kampanyası düzenlendiği üzerine yapılan duyurular sonrasında duyarlılık sergileyerek kan bağışında bulunan 185 vatandaştan 167 ünite kan bağışı alındığı öğrenildi.  Kan bağış uzmanları, kan bağışında bulunan vatandaşlara kan bağışının hayat kurtaracağını belirterek teşekkür ederken diğer vatandaşlara da teşvik olduğunu belirttiler.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın