26 Nisan 2024 Cuma

DEMİRSPOR'A DESTEK

Genç ilçesinde faaliyet yürüten ve işadamı Turan Aksu'nun sahibi olduğu Bilge İnşaat, Genç Demirspor'a hem maddi destek verdi hem de forma sponsoru oldu.

25 KASIM 2019 PAZARTESİ 15:19
1
1974
1
AA aa
DEMİRSPOR`A DESTEK

Bingöl 1. Amatör liginde ilçemizi temsil eden tek takım olan ancak yaşadığı maddi imkansızlıklardan dolayı  zor günler geçiren Genç Demirspor'a genç işadamı Turan Aksu'dan destek geldi. Kulübün yardım çağrısına kayıtsız kalmayan Aksu, kulübe hem maddi destek verdi hem de forma sponsoru olarak örnek bir davranışa imza attı.

"DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Örnek bir davranışa imza atarak spora ve sporcuya destek olan İşadamı Turan Aksu, “Elimizden gelen destek neyse vermeye devam edeceğiz. Takımımız Demirspor'un maddi güçleri olmadıkları için bize gelip destek istediler. Bizde Bilge İnşaat şirketi olarak maddi gücümüzün el verdiği ölçüde takımlarımıza gereken desteği sunduk. İnşallah takımlarımızda gereken başarıyı yakalayıp bizleri mutlu ederler” diye konuştu.

“DEMİRSPOR'DAN TEŞEKKÜR”

Genç Demirspor kulübü yönetimi de Aksu'nun bu desteğinden ötürü kendisine teşekkür ederek, “İşadamımız Turan Aksu sezon başından beri sürekli bize destek oluyor. Turan beyin duyarlılığı umarız diğer işadamlarına da örnek olur. Kendisine kulübümüz olarak teşekkürü borç biliriz” ifadelerini kullandılar.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48)
26 Kasım 2019 Salı 09:02
Turan AKSU bu gençlere sahip çıktığın için Allah senin gönlüne göre versin. Kocaman teşekkürler. İlçemiz gençlerinin ve spor altyapısının bu tarz desteklere çok büyük ihtiyacı var. Darısı diğer iş adamlarının başına diyelim.
Beğendim (1) Beğenmedim (0)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın