25 Nisan 2024 Perşembe

DİRİK: 'TEYAKKUZ HALİNDEYİZ'

Genç Belediyesi olarak vatandaşların sağlığı için 24 saat boyunca teyakkuz halinde olduklarını belirten Başkan Dirik, 'Bizler sizlerin sağlığı için 7/24 saat teyakkuz halindeyiz. Lütfen zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım. İlçemizi temiz tutmak için çöplerinizi her gün akşam 20:00 - 21:00 saatleri arasında dışarı bırakalım. Bu saatler dışında çöpleri dışarı bırakmayalım' dedi.

29 MART 2020 PAZAR 12:24
0
2887
0
AA aa
DİRİK: `TEYAKKUZ HALİNDEYİZ`

Genç Belediyesi korona virüsle mücadelede başarılı bir çalışma yürütüyor. İtfaiye ekipleri tarafından ana cadde ve kaldırımlar deterjanlı suyla yıkanarak dezenfekte edilirken zabıta ekipleri ise gıda denetimi ve ayrıca anonslarla dışarı çıkmayın uyarısında bulunarak vatandaşların evde kalması gerektiği çağrısında bulunuyor.

Bu kapsamda personelini yalnız bırakmayan ve her an yanlarında olarak ekiplere destek olan Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, 7/24 teyakkuz halinde olduklarını ve gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

"HUMMALI BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ"

Virüsün toplumda yayılmasını önlemek,  etkilerini minimize etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Dirik, "Genç Belediyesi olarak, ilk andan itibaren gerekli hazırlıklarımızı tamamladık ve tüm ekiplerimizle hummalı bir çalışma içerisine girdik.  Oluşturduğunuz ekiplerimizle, toplu taşıma araçları, taksiler, camiler, parklar başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanları ile kamusal alanları planlı bir şekilde dezenfekte ederken; Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesindeki ekiplerimizle de ilçemiz genelinde temizlik işlerini titizlikle sürdürerek yol ve kaldırımlarımızı deterjanlı sularla yıkıyoruz” dedi.

“14 KURALA RİAYET ETMELİYİZ”

Korona virüsüne karşı vatandaşlara da büyük görevler düşüyor diyen Başkan Dirik,"Her bir vatandaşımız, kurallara uymakla yükümlüdür. Tüm vatandaşlarımız, Sağlık Bakanlığımızca belirlenen 14 basit kurala riayet etmeli ve hijyen kurallarını harfiyen yerine getirmelidir. Bu vesileyle ulu çınarlarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen;  İçişleri Bakanlığımızın 65 üstü ve ayrıca kronik rahatsızlığı olanlara yönelik getirdiği sokağa çıkma sınırlandırmasına uyun. Kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun. Bununla beraber ilçemizi temiz tutmak için lütfen çöplerinizi her gün saat 08.00 - 09:00 saatleri arasında dışarı bırakalım. Bu saatler dışında çöpleri dışarı bırakmayalım" ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın