16 Nisan 2024 Salı

DOĞALGAZ PROGRAMA ALINDI

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in doğalgaz girişimleri sonuç verdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Genç'in doğalgaz yatırımını programa aldı.

06 OCAK 2020 PAZARTESİ 13:47
1
1990
0
AA aa
DOĞALGAZ PROGRAMA ALINDI

Genç'in uzun zamandır gündemini meşgul eden ‘Doğalgaz ne zaman gelecek?' tartışmaları bitiyor. Başkan Mehmet Zeki Dirik'in seçim vaadi olan Doğalgaz ile ilgili yoğun girişimler sonuç verirken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Genç'in doğalgaz yatırımını programa aldı.

"ÇALIŞMALAR NİSAN'DA BAŞLIYOR"

Doğalgaz program yatırımının 2020 yılının Nisan ayında başlanacağı öğrenilirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından edinilen bilgilere göre Genç ilçesinin doğalgaz lisansı aldığı ve filli çalışmanın Nisan ayının sonuna doğru başlanacağı, çalışma süresinin ise kış ayına kadar tamamlanması öngörülüyor.

"DOĞALGAZ EĞİTİMLERİ BAŞLADI"

Yoğun girişimler sonucu doğalgaz yatırımı programa alınırken, Genç Kaymakamlığı ve Halk Merkezi Müdürlüğü bünyesinde de doğalgaz tesisatçılığı kursu açılarak eğitimlere başlandı. Verilecek eğitimlerle beraber en az 60 kişinin doğalgaz tesisatçılığını öğrenerek meslek sahibi olması amaçlanıyor.

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın