25 Nisan 2024 Perşembe

DUYARLI VATANDAŞTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Genç ilçesi Murat Nehri kenarına bırakılan tırıvırıya takılan kuşları, nehir kenarından geçen duyarlı bir vatandaş kurtararak doğaya saldı.

03 AĞUSTOS 2020 PAZARTESİ 16:37
0
1969
0
AA aa
DUYARLI VATANDAŞTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Genç ilçesi sınırları içinde bulunan Murat Nehri'nde, balık avlamak için kullanılan ve tırıvırı olarak bilinen ağlar kuşlar için tehlikeli oldu.

Balık avından sonra nehir kenarlarına bilinçsiz bir şekilde bırakılan ağların üzerindeki yemleri yemek isteyen kuşlar ağa takıldı. Nehir kenarından geçerken kuşların ağa takıldığını ve yaşadıklarını fark eden Muhammet Tasalı isimli duyarlı vatandaş ise kuşları ağdan kurtardı.

Kuşları ağdan kurtardıktan sonra doğaya salan Tasalı, bilinçsiz bir şekilde bu ağların nehir kenarlarına bırakılmaması konusunda uyarılarda bulundu. Duyarlı vatandaşlar ise o anları cep telefonuna kaydetti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın