11 Mayıs 2024 Cumartesi

GENÇ HALKININ HİZMETKARLIĞINA TALİBİM

10 KASIM 2018 CUMARTESİ 17:16
8
3185
6
AA aa
GENÇ HALKININ HİZMETKARLIĞINA TALİBİM

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı başvuruları sürüyor. Adaylığını açıklayan ve Genç halkının hizmetkârlığına talip olduğunu belirten eski Çaytepe Belediye Başkanı Zeki Akın, Adaylık verilmesi durumunda halkın özlemle beklediği hizmet ve projeleri bir bir hayata geçireceğini, mevki ve makamların esiri olmayacağını söyledi.

“KOLTUKTAN ŞEREF ALMAYACAĞIZ”

Halkın derdini kendine dert etme sebebiyle adaylığını açıkladığını belirten Akın, “Hayat tecrübem ve siyasi birikimim ile hizmeti kendine ibadet gören bir karaktere sahibim. Nasıl ki ticaretin sermayesi ekonomi ise siyasetin sermayesi de insandır. İnsanların talepleri ve eleştirileri bizim için çok kıymetlidir. Halkımızın genel talepleri her türlü bireysel taleplerin ve isteklerin üzerindedir. Mevki ve makamların esiri olmayacağız. Koltuktan şeref almayacağız. Şereften nasiplenmek istiyorsak halkın takdiri ve duası bizim için yeterlidir. Şuanda vaat konusunda çok erken ama ciddi anlamda projelerimiz var ve bunların hepsini yakın zamanda değerli halkımızla paylaşacağız. Partimizde aday adayı olan diğer bütün değerli arkadaşlarımıza da siyasi nezaket ve seviyeli bir yarış içerisinde gönülden başarılar diler. Genç halkının destek, tavsiye ve dualarını beklerim” Diye konuştu.

ZEKİ AKIN KİMDİR?

1958 Çaytepe Doğumludur. İlk ve Ortaokulu Çaytepe'de Lise eğitimini ise Genç İlçesinde tamamladı. Fırat Üniversitesi İnşaat mezunudur. 1984 yılında Bingöl Emniyet Müdürlüğünde devlet memurluğu yaptı. 1996 yılında İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görev yaptı. 1997 yılında İstanbul Sosyal Hizmetler bünyesinde Huzurevi müdürlüğü yaptı. Kabataş Sosyal Tesislerinde müdürlük yaparken 2004 yılında görevinden istifa ederek Çaytepe Belde Belediye Başkanlığına aday oldu ve 5 yıl boyunca Başkanlık görevini yürüttü. 2009 yılında emekli oldu ve serbest ticaretle uğraşmaktadır. 2015-2018 yılları arasında Bingöl AK Parti Yönetim Kurulunda görev almıştır.

Zeki Akın, evli ve 7 çocuk babasıdır.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_11)
23 Kasım 2018 Cuma 10:49
Zeki efendi bu haberlerin yapıldığı günleri nasıl unutursun!
AKP'li Çaytepe Belde Belediye Başkanı Akın, belediye meclis üyeleri ve bazı partililer SP'ye katıldı. Katılım programında SP rozeti takılan Akın, Milli Görüş saflarına geçişlerin devam edeceğini vurgulayarak AKP'ye gözdağı verdi.

http://www.bingolonline.com/yazdir/haber/22300.html
Beğendim (1) Beğenmedim (0)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_9)
12 Kasım 2018 Pazartesi 20:36
İnsaAllah sizi görürüz ama görmedim ak parti doğru aday koymus
Beğendim (1) Beğenmedim (2)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_7)
10 Kasım 2018 Cumartesi 20:18
Şehir dışında olmama rağmen ilçemi takip etmeye çalışırım. Ama şimdi Zeki Akın ismini gördüm ya mutlulugumu tarif edemem. Umarım aday gösterilir. Hem üstün karakteri, hem de çalışkan kişiliğiyle Genç'e önemli hizmetler yapacağından zerre şüphe duymuyorum. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Beğendim (7) Beğenmedim (2)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_6)
10 Kasım 2018 Cumartesi 20:05
Gençte potansiyeli en yüksek adaydır inşallah bu sefer genç belediyesi için doğru aday seçilir
Beğendim (7) Beğenmedim (2)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_5)
10 Kasım 2018 Cumartesi 19:48
Zeki bey ne mutlu sizi buralarda gormek rabbim yardımcınız olsun inşallah. Bu gorevisizden daha hakeden birini göremiyorum
Beğendim (6) Beğenmedim (2)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_4)
10 Kasım 2018 Cumartesi 17:43
Genç: tevazu ve cesaret arıyorsa, tam karşılığı zeki akındır, kendisine başarı diliyorum.
Beğendim (13) Beğenmedim (2)Cevapla
10.05.2024
19:03
ŞİDDETE KARŞI YASAL DÜZENLEME İSTİYORUZ
ŞİDDETE KARŞI YASAL DÜZENLEME İSTİYORUZ
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genç İlçe Temsilciliği, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Irak asıllı Y.K. tarafından, okuldan atıldığı gerekçesiyle Lise Müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesine tepki amaçlı, basın açıklaması gerçekleştirildi. (Eğitim-Bir-Sen) Genç İlçe Temsilcisi Muhammed Mustafa Demirağ'ın okuduğu basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi.
10.05.2024
18:41
AK KADINLAR`DAN İSRAİL TEPKİSİ `SAVAŞINDA  BİR AHLAKI, HUKUKU VAR
AK KADINLAR'DAN İSRAİL TEPKİSİ 'SAVAŞINDA BİR AHLAKI, HUKUKU VAR
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gündoğdu: 'Bizler bugün AK Parti Bingöl İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak buradayız. Gazzeli anneler için dimdik ayaktayız. Yeter artık İsrail, kanlı ellerini sivillerin, annelerin, çocukların üzerinden çek
09.05.2024
18:33
ÜNİVERSİTE  ÖĞRENCİLERİNDEN GAZZE`YE  DESTEK
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN GAZZE'YE DESTEK
Bingöl Üniversitesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı. Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak da öğrencilere destek verdi.
09.05.2024
16:24
BİNGÖLDE  JEOTERMAL  KAYNAKLARI ` KONUŞULDU
BİNGÖLDE JEOTERMAL KAYNAKLARI ' KONUŞULDU
Bingöl'deki jeotermal kaynakların potansiyeli, değerlendirilmesi gereken alanlar ile bu kaynakların ekonomiye kazandırılması ve neler yapılacağı konusunda toplantı yapıldı. Vali Ahmet Hamdi Usta; 'Veriler ve öneriler doğrultusunda çalışacağız.' dedi.
04.05.2024
16:21
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
Gençli hemşerimiz hayırsever iş insanı RodiJeans Yönetim Kurulu BaşkanıMahsum Dursun'un öncülüğünde gönüllülerin bir araya gelerek hayata geçirdiği proje kapsamında öğrencilerin kalbine dokunuldu ve altyapı branşlarında eğitim gören 250 öğrenciye malzeme desteği verildi.
03.05.2024
14:34
EMNİYET`TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
EMNİYET'TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların ruhsatnamelerini yenilemeleri gerektiğini bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın