18 Nisan 2024 Perşembe

GENÇ İÇİN SÖYLEYECEKLER!

Yapımcılığını Emrah Göral'ın üstlendiği ve çeşitli paydaş kurumların destekleriyle hazırlanan ve bitme aşamasına gelen Genç İçin Söyle projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 80 kişinin yer aldığı projede, Genç ilçesi her yönüyle tanıtılacak.

23 HAZİRAN 2020 SALI 11:42
0
2100
1
AA aa
GENÇ İÇİN SÖYLEYECEKLER!

Bingöl genelinde daha önce bir ilki gerçekleştirerek Genç'e yatırım yapan ve ses kayıt stüdyosunu açarak “Zazaca İçin Söyle” ve “Bingöl için Söyle” projelerinin aranjörlüğünü yürüten ve adından sıkça söz ettiren Gençli hemşerimiz müzisyen Emrah Göral, Genç Kaymakamlığı ve Genç Belediyesinden destek sözü alarak “Genç İçin Söyle” projesini yürütüyor. Çalışmalarda sona gelinirken,  Genç'in doğal güzellikleri, kültürel yapısı, tarihi ve turistik mekânları tanıtılacak.

GÖRAL: “MUHTEŞEM BİR ÇALIŞMA OLUYOR”

“Genç için söyle” projesinin yönetmenliğini ve yapımcılığını yürüten Emrah Göral, “Yaşayan dil hazinemizi (ZAZACA) ilçemizin doğal güzellikleri ile, kültürel dokusuyla, tarihi ve turistik mekanları ile bütünleştirip Genç ilçemizi bütün dünyaya tanıtmak amacıyla bu projeyi hazırlamaktayız. Genç ilçemizin her açıdan tanıtımı için bizlere destek olan ve projede yer alan 80 kişiye şimdiden teşekkür ediyorum. Ayrıca projenin bitmesiyle beraber bizlere destek sözü veren başta Sayın Kaymakamımız Arif Gül ve her daim halkın derdi ile dertlenen ve halk adamı olan Belediye Başkanımız Mehmet Zeki Dirik'e de ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz” İnşallah Genç her platformda tanınacaktır” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60)
23 Haziran 2020 Salı 12:19
Helal olsun sana güzel kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
18.04.2024
16:11
HEMŞEHRİMİZE TRT`DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
HEMŞEHRİMİZE TRT'DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi verildi.
17.04.2024
13:12
GENÇ`İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
GENÇ'İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
Türkiye Kano Federasyonu koordinesinde Diyarbakır ile Yozgat'tan birçok sporcu, Eğitim ve gelişim kampı için Genç'e geldi.
16.04.2024
16:18
SOFRALARDA `KENGER` ZAMANI
SOFRALARDA 'KENGER' ZAMANI
Genç dağlarının doğal lezzetlerinden olan kenger bitkisi, ilkbahar ile birlikte sofralarda yerini aldı.
16.04.2024
14:41
SÜRKAP`TAN ZEKA TESTİ TEPKİSİ
SÜRKAP'TAN ZEKA TESTİ TEPKİSİ
Açıklamada; 'Maksatlı ve kaynağı belli olmayan ve her Bingöllü gibi bizi derin bir öfke ve üzüntüye sevk eden bu anketin niçin ve nasıl bir yöntemle yapıldığını bilmiyoruz. Ama amacını ve sahiplerini merak ediyoruz' denildi.
16.04.2024
13:51
PLAY – OFF`LARA GALİBİYETLE BAŞLADI
PLAY – OFF'LARA GALİBİYETLE BAŞLADI
Grup maçlarında oynadığı maçlardan namağlup ayrılarak büyük bir başarıya imza atan Genç Demirspor, Ağaçelispor'u 1-0 mağlup ederek Play – Off'lara galibiyetle başladı.
16.04.2024
13:05
BİRİLERİ ARTIK BUNA `DUR` DEMELİ
BİRİLERİ ARTIK BUNA 'DUR' DEMELİ
Genç ilçesinde son zamanlarda artış gösteren silahlı olaylar, ilçede tedirginlik yaratıyor.Önlem alınmaması halinde Genç'in yakında Teksas'a döneceğini belirten vatandaşlar, güvenlik güçleri dışında hiç kimsenin silah taşımasına izin verilmemesi gerektiğini, kurallara uymayanlarda ağır cezalar verilmesi gerektiğini dile getirdiler.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın