03 Mayıs 2024 Cuma

GENÇ TEK YÜREK OLDU

FETÖ terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilmek istenen ancak Türk halkının topyekûn kahramanca direnişiyle püskürtülen darbe girişimi 6.yıl dönümünde de tüm Türkiye'de olduğu gibi Genç ilçesinde şiddetle kınanırken, Gençli vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla tek ses, tek yürek oldu.

15 TEMMUZ 2022 CUMA 21:27
1
1650
0
AA aa
GENÇ TEK YÜREK OLDU

Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Genç ilçesinde ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinliği gerçekleştirildi. Genç Kaymakamlığı ve Genç Belediyesi'nin eksiksiz organizesi ile düzenlenen ve yüzlerce Gençli vatandaşın katıldığı ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni´nde açıklamalarda bulunan konuşmacılardan ortak ses yükseldi: “Bu millete artık kimse darbe yapamaz”

Ellerinde Türk bayraklarıyla eski Merkez Camiinden yürüyerek Hükümet Konağı Meydanı'na gelen vatandaşlar, hem şehitleri andı, hem de hainlere lanet okudu.

Burada düzenlenen programa Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlarken, protokol konuşmalarıyla devam etti. Saat 00.13'te ise okunacak olan selanın ardından son bulacak.

Programa katılan vatandaşlardan Veysel Sekin, “15 Temmuz hain darbe girişiminin 6'ıncı yıldönümünde bulunmaktayız. Bu gece meydanlarda halkımız ile beraber en güzel şekilde hainlere karşı her zaman olduğu gibi dik duruyoruz. Ülkemizi böldürmeyeceğiz, hainlere izin vermeyeceğiz. Her zaman her yerde Şehitler Ölmez Vatan bölünmez Allah'u Ekber diyoruz.”

Uğur Aydın ise, “15 Temmuz'u yâd etmek için tekrar meydanlardayız. Hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Oğlum 15 günlük iken hain FETÖ'nün girişimde bulunduğu 15 Temmuz'da her yıl olduğu gibi meydandanlar da tekrar oğlumla beraberiz. Ve bugün FETÖ terör örgütü ve hain güçlere hiçbir zaman hiçbir yerde fırsat vermeyeceğimizin temennisini ediyoruz. Her zaman oğlumla beraber meydanlarda olacağız”


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın