25 Nisan 2024 Perşembe

GENÇ'E 4 AYRI MÜJDE

Genç'in ihtiyaç duyduğu ve öncelikli hizmetlerin bir an önce hayata geçirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a brifing veren Başkan Mehmet Zeki Dirik, projelerine tam destek aldı.

03 KASIM 2019 PAZAR 16:33
0
1965
0
AA aa
GENÇ`E 4 AYRI MÜJDE

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Başkan Dirik'in yoğun ısrarları ve girişimleri sonucu Genç ilçesi için 4 ayrı müjdeli haber verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından daha önce projesi kabul edilen ve seneye kesin olarak başlanacak olan millet bahçesi projesinin yanı sıra Başkan Dirik'in girişimleri ile beraber ilçenin öncelikli ihtiyacı olan aspesli boruların değişimi, çöp toplama aracı, çevre düzenlemesi için 700 Bin TL ve çöp konteynerleri için ise 200 Bin TL nakdi yardım sözü alındı.

DİRİK: "İLÇEMİZE POZİTİF AYRIMCILIK İSTEDİK"

Bakan Kurum'a hazırladıkları projelerle ilgili brifing veren ve yapılacak hizmetler için destek isteyen Başkan Dirik, "Sayın bakanımızla Genç Belediyesinin içinde bulunduğu durumu konuşup kendisinden bizlere pozitif ayrımcılık uygulanmasını istedik. Sağolsunlar kendileri de isteklerimizin hiçbirini kırmayıp hemen yapılması talimatıyla ilçemize temizlik hizmetinde kullanılması için 1 adet tam donanımlı çöp aracı, çevre düzenlemesi işi için 700 Bin TL, çöp konteynırları için 200 bin TL ve en önemlisi ilçemizin önemli sorunlarının başında gelen  aspesli boruların değişimi için boru desteği aldık. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az çünkü eksik olan hizmetlerin hemen yapılması talimatı ile bizlere pozitif ayrımcılık tanıdı" dedi.

BAKAN KURUM'A TEŞEKKÜR

Bakan Kurum'un, Bingöl'deki incelemeleri esnasında gerek belediye gerekse kamu kurumlarınca yürütülen projelere olumlu tepkiler verdiğini kaydeden Başkan Dirik, “ İlimize göstermiş olduğu ilgi, alaka ve hassasiyetinden dolayı Sayın Bakanımız Murat Kurum ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Halkımıza hizmet yolunda hayata geçireceğimiz projelerimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın