25 Nisan 2024 Perşembe

GENÇ'E KARDEŞ BELEDİYE

Genç Belediyesi ile Bursa Osmangazi Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı'nda düzenlenen Kardeş Şehirler İstişare toplantısında kardeş belediye oldu.

20 OCAK 2020 PAZARTESİ 13:39
0
2592
0
AA aa
GENÇ`E KARDEŞ BELEDİYE

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde Kardeş Belediyeler İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda belediyelerin birbirlerine destek olmasını isteyen Erdoğan, "Ensar ile Muhacir sadece varlığı değil aynı zamanda dertlerini de paylaşmışlar. Bizim inancımızda paylaşmak malı azaltmaz, bilakis bereketlendirir. Aynı şekilde dertlerini paylaşmak da yüreği hafifletir, çalışma şevkini arttırır. AK Parti olarak imkanlar bakımından daha iyi konumda olan belediyelerimizle dezavantajlı belediyelerimizi, Ensar-Muhacir gibi birbirine kardeş olarak zimmetliyoruz. Amacımız sadece kaynakların değil tecrübelerin de karşılıklı olarak paylaşılmasına fırsat tanımaktır" dedi.

Yapılan istişare toplantısının ardından kardeş belediyeler belirlenirken, Genç ve Solhan Belediyeleri Bursa Osmangazi Belediyesi ile kardeş belediye oldu.

DİRİK: "HAYIRLARA VESİLE OLSUN"

Genç ilçesinde kısıtlı imkanlarla birçok projeyi hayata geçiren ve halkın desteğini de arkasına alarak başarılı işlere imza atan Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik kararın hayırlara vesile olmasını dilerken, "Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle genel merkez yerel yönetimler birimi kardeş belediyeler istişare ve değerlendirme toplantısında, Cumhurbaşkanımızın bizatihi açıklamalarıyla Genç Belediyemiz ile Bursa Osmangazi Belediyemiz kardeş belediye olmuşlardır. Osmangazi Belediyesi ile kardeş belediye olmamız ilçemiz içinde çok büyük avantajlar sağlayacaktır. İlçemiz için hayırlara vesile olsun" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın