30 Nisan 2024 Salı

GENÇ'İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI

Türkiye Kano Federasyonu koordinesinde Diyarbakır ile Yozgat'tan birçok sporcu, Eğitim ve gelişim kampı için Genç'e geldi.

17 NİSAN 2024 ÇARŞAMBA 13:12
0
860
0
AA aa
GENÇ`İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI

Türkiye Kano Federasyonu tarafından 9 ilde eş zamanlı başlatılan Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kamplarının bir ayağı Genç ilcesinde gerçekleştiriliyor.

Murat nehrinde yapılan kampta, ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan rafting takımlarından 73 sporcu yer alıyor. Diyarbakır ve Yozgat'tan gelen sporcular, Genç Murat Aslanları Spor Kulübü ile birlikte kamp sürecini geçirecekler. İlçenin tanıtımına da katkı sunacak olan kamp yaklaşık 10 gün sürecek. 

Bingöl Valiliği,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Genç Kaymakamlığı, Genç Belediyesi ile Genç Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından desteklenen kampta, 10 gün boyunca ağırlanacak olan rafting takımları önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan şampiyonalara hazırlık yapacak.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın