26 Nisan 2024 Cuma

GÖNÜLLERİ ISITAN PROJE!

Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Gönülden Gönüle, Elden Ele projesi hayata geçti. Proje kapsamında maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara, gıda ve giyim yardımında bulunarak ihtiyaç sahipleri sevindirilecek.

20 OCAK 2020 PAZARTESİ 13:47
0
3184
0
AA aa
GÖNÜLLERİ ISITAN PROJE!

Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi örnek bir projeyi hayata geçirdi. Genç Kaymakamlığı, Genç Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle hayata geçirilen "Gönülden Gönüle, Elden Ele" projesiyle ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülecek.

Genç Belediyesinin tahsis ettiği eski belediye binasında açılışı gerçekleştirilen kıyafet ve gıda ürünlerinin yer aldığı marketin açılışını Genç Belediye Başkan Vekili Yunus Anik, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Afşin ve Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler gerçekleştirdi.

"HAYIRSEVERLER'DEN DESTEK BEKLİYORUZ"

Projenin yürütücülüğünü yapan Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Abdurrahman Yılmaz, "Okulumuz İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ‘'Gönülden Gönüle, Elden Ele" projemizi hayata geçirmiş bulunuyoruz. Projemizin amacı maddi durumu iyi olmayan insanlarımıza gıda ve giyim yardımında bulunarak bir nebze de olsa insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaktır. Belediyemizin bize tahsis ettiği yerde Kıyafet market ve gıda market adıyla iki sosyal mekan açtık. Bu marketlerden yardıma muhtaç insanlarımız sürekli olarak ihtiyaçlarını karşılama imkanı bulacaklar. Yeni yada evde kullanmadığımız kıyafetlerimizi temiz ve ütülü bir şekilde bu markete bırakarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca evimiz için yapacağımız gıda alışverişinden bir yada birkaç gıda malzemesini de bu markete bırakarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.  Böylece bu insanlarımızın da gönül rahatlığıyla ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir ortamı hep beraber hizmetlerine sunmuş olacağız. Her birimizin potansiyel birer yardıma muhtaç konuma düşebileceğimizi unutmayalım. Medine sokaklarında ihtiyaç sahipleri için gece sırtında erzak taşıyan Hz Ömer ve Peygamber torunlarından Zeynel Abidin misali "İyilik yap denize at, balık bilmese de Halık (Yaratan) bilir" düsturuyla projemize vereceğiniz destekten dolayı siz değerli hemşerilerimize şimdiden en kalbi şükranlarımızı arz ederiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın