19 Nisan 2024 Cuma

HANGİSİ ENGELLİ?

Kaldırımlara ve kaldırım önlerine park edilen araçlar nedeniyle, Genç'te yaşayan engelliler büyük sıkıntı yaşıyor. Engellilerin duyarsız vatandaşlar ile süren mücadelesi ise bitmiyor.

20 KASIM 2019 ÇARŞAMBA 13:23
0
2140
0
AA aa
HANGİSİ ENGELLİ?

Genç Belediyesi tarafından engelli vatandaşlar için yapılan  kaldırım önlerine park eden duyarsız araç sahipleri, engelli vatandaşların yürümelerine engel oluyor. İlçenin bir çok noktasında benzer sıkıntıyı yaşadıklarını belirten engelli vatandaşlar, durumun çözülmesi için yetkililerden çözüm bekliyor.

“ÇİLEDEN ÇIKARIYORLAR!”

Bu gibi sıkıntılarla sürekli uğraştıklarını belirten Engelli vatandaş Feyzi Gören, “Bir türlü bitmeyen engelli çilesi, hız kesmeden devam ediyor. Duyarsız vatandaşlar belli başına eziyet olduğu gibi, trafik şube ve zabıta ekiplerinin vurdumduymaz uygulamaları bizleri artık yok etme noktasına getirdi. Engelli, yaşlı bebekli anneler olmak üzere tüm toplumu çileden çıkaran bu duyarsız ve kör zihniyet, asıl engele sahiptir. Yetkililerden bir an önce gerekli yaptırımların uygulanmasını istiyoruz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın