25 Nisan 2024 Perşembe

HASTANE YÖNETİMİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Genç Devlet Hastanesi Yönetimi, başlattığı uygulama ile yatan hastalarını unutmayıp, taburcu olduktan sonra evlerinde ziyaret ediyor.

27 EKİM 2019 PAZAR 18:54
0
1754
0
AA aa
HASTANE YÖNETİMİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Tedavi olup taburcu olduktan sonra hastalara geri dönüş kapsamında başlattıkları uygulama ile bir ilke imza atan Genç Devlet Hastanesi, bu uygulama ile memnuniyet ve şikayetleri de yerinde tespit ediyor.

Genç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Alagöz, İdari ve Mali İşler Müdürü Nurullah Davran tedavi gördükten sonra taburcu olan hastaları evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Başlattıkları uygulama ile ilgili açıklamada bulunan Genç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Alagöz, ‘‘Sosyal devlet olma ilkesinin gerekliliklerini yerine getirmek amacı ile hastanemizde tedavi olup taburcu olan misafirlerimize hizmetimizin sadece hastane kapısında başlayıp bitmediğini misafirliği bittikten sonrada bizim için sağlıklarını takip etmenin ne denli önemli olduğunu göstermek bir görevimizdir.  Bu anlayış doğrultusunda taburcu olan misafirlerimiz, Hastane Yöneticilerimiz tarafından evlerinde ziyaret edildi. Ziyaretten ziyadesi ile memnun kalan misafirlerimiz ve yakınları  “böylesi bir hizmeti ilk defa görüyoruz ve memnunuz. Hastamızın hastanede kaldığı sürece almış olduğu hizmetin üzerine bir de nezaket ziyaretinde bulunmanız bizleri mutlu etti " ifadelerini kullandılar'' dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın