16 Mayıs 2024 Perşembe

Ä°HANET VE HADSÄ°ZLÄ°KTÄ°R

Bingöl Barosu'nun da aralarında bulunduğu 12 il barosunun ortak açıklamasını kınayan Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Başkanı Vahap Baysal; Bingöl Barosun da aralarında bulunduğu 12 il Barosunun ortak açıklama yaparak Pençe-Kılıç Harekatının durdurulmasını istemeleri en hafif tabirle gaflettir, ihanettir ve hadsizliktir.

22 KASIM 2022 SALI 10:15
0
933
0
AA aa
Ä°HANET VE HADSÄ°ZLÄ°KTÄ°R

Bingöl Barosu'nun da aralarında bulunduÄŸu 12 il barosunun ortak açıklamasını kınayan Bingöl Åžehit Aileleri Gazileri ve Ä°nsan Hakları (BÄ°ÅžHAK) DerneÄŸi BaÅŸkanı Vahap Baysal, açıklamasında ÅŸu ifadelere yer verdi: 

“Bingöl Barosun da aralarında bulunduÄŸu 12 il Barosunun ortak açıklama yaparak Pençe-Kılıç Harekatının durdurulmasını istemeleri en hafif tabirle gaflettir, ihanettir ve hadsizliktir. 
Ülkemizin birliÄŸine, milletimizin canına, yavrularımızın istiklaline kasteden, çocuk kadın demeden alçakça saldıran hainlere karşı sessiz kalan bu baroların kalkıp Türk Silahlı Kuvvetlerimizi eleÅŸtirmeleri en hafif tabirle devletimize, milletimize, milletimizin deÄŸerlerine ihanettir. 
Bu bildiriyi yayınlayan Baroları ve temsil ettikleri zihniyeti kınıyorum. 
Bu bildiri gösteriyor ki, bu barolar terör örgütlerine hizmet etmekte, onların deÄŸirmenine su taşımaktadır. Bu terör destekçisi Baroların 
Güvenlik güçlerimizin Operasyonları  durdurmaya davet etmeleri terörü savunmak,teröristin yanında olmaktır. Terörün yanında, teröristin safında yer alanlar bizim karşımızdadır, milletimizin karşısındadır. 
Terörden yana duruÅŸ göstererek bu hadsiz açıklamaları yapanlar elbette hukuk önünde hesap vermelidirler . 

Bingöl Åžehit Aileleri Gazileri DerneÄŸi olarak ( BÄ°ÅžHAK ) dün olduÄŸu gibi, bugün de, yarın da kahraman Mehmetçiklerimizin bu haklı mücadelesinin yanındayız, destekliyoruz, desteklemeye devam edeceÄŸiz.

HABER:SÄ°NAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.05.2024
17:06
KURAL  DIÅžI` HAC ZÄ°YARETLERÄ°NE ARTIK PARA CEZASI  UYGULANACAK
KURAL DIÅžI' HAC ZÄ°YARETLERÄ°NE ARTIK PARA CEZASI UYGULANACAK
Suudi Arabistan, hac sürecinde, 'hac vizesi' almayanlara para cezası uygulama kararı aldı. Vizesiz, 'kural dışı' hac ibadetini yapmaya çalışanlara 10 bin riyal yani 85 bin Türk lirası para cezası kesilecek.
16.05.2024
10:40
YUT DIÅžINDAN  Ä°KÄ°NCÄ° TELEFEON YASAK
YUT DIÅžINDAN Ä°KÄ°NCÄ° TELEFEON YASAK
Uygun fiyat nedeniyle yurt dışından satın alınan telefonlara sınırlama geldi. Buna göre, yurt dışından ikinci bir telefon artık getirilemeyecek.
15.05.2024
18:12
BİNGÖL`DEN AFRİKA`YA ARICILIK EGİTİMİ
BİNGÖL'DEN AFRİKA'YA ARICILIK EGİTİMİ
Bingöl Üniversitesi ile Güney Afrika Venda Üniversitesi Arasında 'Arıcılık Alanında İş Birliği Geliştirme Projesi' Altyapı Çalışmaları Başladı. Bingöl'den giden ve bir dizi incelemelerde de bulunan akademisyenler, 'Arı Yetiştiriciliği', 'Ana Arı Yetiştiriciliği' ve 'Bal Arısı Hastalık ve Zararlıları 'eğitimleri verildiler.
15.05.2024
18:00
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı
Bingöl'de banka hesabını kiraya veren bir şahıs, dolandırıcıların tuzağına düştü, 600 bin TL borçlandırıldı.
15.05.2024
13:08
İTFAİYE`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İTFAİYE'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Genç ilçesinde yakın zamanda yıkımı yapılacak Küpar caminin kubbesinde bulunan leylek yuvası, İtfaiye ekipleri tarafından başka yere nakledildi.
15.05.2024
12:28
KOSGEB DESTEK  MÄ°KTARINI  ARTTIRDI
KOSGEB DESTEK MÄ°KTARINI ARTTIRDI
KOSGEB'in Girişimcilik Destek Programları'nda düzenleme yapıldı. Buna göre desteğin üst limitini 375 bin TL'den 2 milyon TL'ye çıkardı. İş geliştirme desteğine destek programına başvuru tarihi itibariyle işletmesini en fazla 3 yıl öncesinde kurmuş olan girişimciler başvuru yapabilecek. Hangi sektörler yararlanacak? İşte detaylar
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın