29 Nisan 2024 Pazartesi

İMKÂNSIZLIKLARA RAĞMEN GELEN BÜYÜK BAŞARI..

Bölgesel Amatör Ligde dev bütçeli takımların yer aldığı 11.grupta maddi imkânsızlıklara rağmen 17 puan toplayarak ilk devreyi 7.sırada tamamlayan Genç Muratspor Kulübü, spor kamuoyundan büyük övgü aldı.

08 OCAK 2024 PAZARTESİ 20:20
1
2100
0
AA aa
İMKÂNSIZLIKLARA RAĞMEN GELEN BÜYÜK BAŞARI..

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden ve sezon başından bu yana maddi manevi büyük sıkıntılar yaşayan temsilcimiz Genç Muratspor'un ilk devrede gösterdiği performans ilçe halkının yanı sıra bölge halkının da takdirini topladı. Ligde 20 Milyon TL ve üzeri dev bütçelerle kurulan takımlar ile başa baş bir mücadele sergileyen ve ligi adeta domine eden temsilcimiz topladığı 17 puanla Ligin ilk devresini 7.sirada tamamladı. Muratspor'un yakaladığı bu başarıda ise yönetim kurulu başta olmak üzere İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Teknik patronlar Ahmet Ayata ve Ferit Altıparmak'ın yani sıra taşımalı araçlarla Bingöl'de oynanan tüm maçlarda tribünleri doldurararak takımlarına tam destek veren taraftarların büyük emeği olduğu aşikar. 

"BÜTÜN OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN GELEN BAŞARI"

Gençlikspor Müdürlüğünün beceriksizliği nedeniyle aylarca kendi saha ve seyircisinden mahrum kalan Yeni Genç Muratspor, tüm bunlar yetmezmiş gibi birde maddi imkansızlıklarla boğuşmak zorunda kalırken, yönetimin gösterdiği onurlu mücadele ve ilçenin öz evladı teknik direktör Ahmet Ayata önderliğinde ki takımın onur meselesi yaptığı maçlar sonunda temsilcimiz 11 maç Deplasman 1 maç ise kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçlarda 17 puan toplayarak büyük bir başarıya imza attı. 

"MURATSPOR'DA TEK HEDEF LIGDE KALMAK"

Ligde yakaladığı başarı ile adından söz ettiren temsilcimiz ligin ikinci yarı hazırlıklarına yine maddi imkansızlıklardan dolayı kendi tesislerinde devam etmek zorunda kalacak. Tüm takımlar Antalya ve Mersin gibi yerlerde kampa girerken, sarı kırmızılı ekibimiz ise ikinci yarı hazırlıklarını Genç ilçesinde gerçekleştirecek. Temsilcimizde tek hedef ise ikinci yarıda çok daha başarılı sonuçlar almak ve ligde kalmak olacak. 

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın