25 Nisan 2024 Perşembe

İŞLEYİŞİ ÖĞRENİYORLAR

Bir Hayalim Var sloganıyla yola çıkan Milli Eğitim Vakfı İlkokulu öğrenci ve idarecileri Genç Kaymakamlığını ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Gül, öğrencilere kaymakamlık makamının işleyişini anlattı.

12 OCAK 2020 PAZAR 11:02
0
1801
0
AA aa
İŞLEYİŞİ ÖĞRENİYORLAR

"Kurumlarla paslaşıyorum" projesi kapsamında Genç Kaymakamlığını ziyaret eden öğrenciler, Kaymakam Arif Gül'den Kaymakamlık makamı işleyişini dinleyerek, gelecekte seçecekleri meslekler hakkında bilgiler verip değerlendirmelerde bulundular.

"HER AY FARKLI BİR KURUM ZİYARET EDİLECEK"

Genç Milli Eğitim Vakfı İlkokulu tarafından hayata geçirilen ve öğrencilerin kurumların işleyişini öğrenmesi amaçlanan 'Bir Hayalim Var' start aldı. İlk ziyaretlerini Genç Kaymakamlığına gerçekleştiren öğrenciler, Kaymakam Gül tarafından karşılandı ve Kaymakamlık makamının işleyişini öğrendi. Proje kapsamında her ay bir kurum olmak kaydıyla 6 kuruma ziyaret gerçekleştirilecek. Projenin amacı ise kurumlara ziyaretler yapılarak; kurum işleyişini yerinde görmek ve öğrencilerin gelecekte seçecekleri meslekler hakkında bilgiler edinip öğrencilerin bilgi, deneyim ve farkındalık kazanması amaçlanıyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın