23 Nisan 2024 Salı

KANOYLA MORAL BULDULAR

Genç ilçesinde korona virüs (Covid-19) pandemi sürecinde özveriyle görev yapan ve 6 aydır izin yapamayarak sosyal aktivitelerden mahrum kalan sağlık çalışanları, kano sporu ile moral buldu.

15 EYLÜL 2020 SALI 10:20
0
2530
0
AA aa
KANOYLA MORAL BULDULAR

Genç ilçe Kaymakamı Arif Gül tarafından alınarak İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne teslim edilen 12 adet kano ve 2 adet Rafting botu, su sporlarına olan ilgiyi arttırdı. Genç İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünde görevli uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimler sonucu yapılan etkinliklerde Murat Nehrinin azgın sularında Kano ve Rafting heyecanı yaşanıyor.  Son olarak Genç Kaymakamlığının daveti üzerine korona virüs (Covid-19) pandemi sürecinde özveriyle görev yapan ve 6 aydır izin yapamayarak sosyal aktivitelerden mahrum kalan sağlık çalışanları kano sporu ile stres atarak moral buldu.
Bingöl Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi pandemi bölümünde çalışan ve 6 aydır sosyal aktivitelerinin olmadığını belirten doktorlar, unutulmaz bir gün yaşadıklarını ve kano sporunun çok eğlenceli olduğunu ifade ederek Genç Kaymakamlığına teşekkür etti.

“SAĞLIKÇILARIMIZA MORAL VERMEYE ÇALIŞTIK”
Bizlerin sağlığı için gecesini gündüzüne katan sağlıkçılara bir nebze de olsa moral olması için bu etkinliği düzenlediklerini ifade eden İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünde görevli Rafting Antrenörü Arif Kaya, “Genç ilçemizde su sporlarına olan ilgi her geçen gün aşırı bir şekilde artıyor. Sırasıyla kamu görevlilerimizi getirip kano sporunu yaptırıyoruz. Bugünde bizim sağlığımız için aylardır mücadele veren sağlık personellerimizi getirdik. Bir nebzede olsa eğlenmelerine ve stres atmalarına vesile olduk. Çokta güzel oldu stres attılar sağlıkçılarımız. Çokta beğendiler ve hemen ikinci kez gelmek ve kanoya binmek için randevularını da şimdiden oluşturdular. Onlar bizlerin sağlığı için mücadele veriyorlar. Bizde Genç Kaymakamlığı ve İlçe Spor Müdürlüğü olarak her zaman sağlık personelimizin yanında durmaya ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi.  
“UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADIK”
Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Pratisyen hekim olarak görev yapan ve Kano sporu ile üzerlerindeki stresi attıklarını belirten Doktor Mehmet Topçu, “Devlet Hastanesinde pratisyen hekim olarak çalışmaktayım. Korona virüs hastalığından dolayı 6 aydır çok zorlu bir süreç yaşıyoruz. Dışarıya çıkamıyorduk ve sosyalleşemiyorduk. Gerçekten çok bunalmıştık ve bir motivasyona o kadar çok ihtiyacımız vardı ki bu kano sporu etkinliği bize çok iyi geldi. Günümüz gayet iyi geçti ve çok eğlendik. Bizleri misafir edip unutulmaz bir gün yaşatan Genç Kaymakamlığına çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 
“GENÇ KAYMAKAMLIĞINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Bingöl Devlet Hastanesinde görevli Doktor Sevda Çitil ise kendilerine unutulmaz bir gün yaşattıkları için Genç Kaymakamlığına teşekkür ederek, “Bingöl Devlet Hastanesi acil servis bölümünde çalışıyorum. Pandemiden dolayı çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu süreçte bulaş olmaması açısından gerek ailemiz olsun gerekse arkadaşlarımızla görüşme fırsatımız olmuyor. Bingöl'de de çok sosyal aktivite alanımız da yok açıkçası. Genç Kaymakamlığımız bizleri kano etkinliğine davet ettiler. Çok keyifliydi, çok eğlendik ve vakit su gibi geçti. Bayağı memnun kaldık ve herkese de tavsiye ediyorum kano sporunu. Bizi yine davet etmelerini bekliyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2024
20:10
HUSUMET `GÜZEL` SONUÇLANDI
HUSUMET 'GÜZEL' SONUÇLANDI
Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, ilçe kaymakamı Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
18.04.2024
16:11
HEMŞEHRİMİZE TRT`DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
HEMŞEHRİMİZE TRT'DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi verildi.
17.04.2024
13:12
GENÇ`İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
GENÇ'İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
Türkiye Kano Federasyonu koordinesinde Diyarbakır ile Yozgat'tan birçok sporcu, Eğitim ve gelişim kampı için Genç'e geldi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın