25 Nisan 2024 Perşembe

KORONA' TOPLU TAŞIMAYI VURDU

Genç - Bingöl seferi yapan ve 49 hattın olduğu minibüsçülerin yanı sıra şehir içi minibüslerde de sefer sayılarında yüzde 50 oranında düşüş yaşanırken yolcu sayıları da yarıya düşürüldü.

29 MART 2020 PAZAR 12:21
0
2781
0
AA aa
KORONA` TOPLU TAŞIMAYI VURDU

Koronavirüs toplu taşımayı da etkiledi. Türkiye'de korona virüsünden ölenlerin sayısı arttıkça toplu ulaşım araçları gün gün daha az yolcu taşımaya başladı. Sokaklar korona tehdidi nedeniyle boş kalırken toplu taşıma araçları da boş kaldı.

"YOLCU SAYISI DÜŞÜRÜLDÜ"

Genç-Bingöl seferi yapan ve 49 minibüsün olduğu hat güzergahında sefer sayılarında yüzde 50 oranında düşüş yaşanırken, İçişleri Bakanlığının aldığı tedbirler kapsamında da yolcu sayıları yarıya düşürüldü. Genç -Bingöl seferi yapan minibüslerde daha önce 16 yolcu taşınırken bu sayı 8'e düşürüldü. Şehir içi hat servislerinde daha önce 15 yolcu taşınırken bu sayı 7'ye, Genç - Bingöl seferi yapan Belediye halk otobüsünde ise daha önce 49 yolcu taşınırken alınan tedbirler kapsamında bu sayı 20'ye düşürüldü.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın