29 Nisan 2024 Pazartesi

KÖYDES'TE ASLAN PAYI GENÇ'E

KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısında '2022 KÖYDES bütçesi' görüşüldü. Bütçe görüşmelerinde 11 Milyon 167 bin TL'lik ödeneğin aktarılacağı Genç ilçesinde öncelik içme suları ve yollar olacak.

02 HAZÄ°RAN 2022 PERÅžEMBE 15:29
0
1227
0
AA aa
KÖYDES`TE ASLAN PAYI GENÇ`E

Köylerin Altyapısının Desteklemesi Projesi (KÖYDES) Ä°l Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Bingöl Valisi Kadir Ekinci baÅŸkanlığında yapıldı.

Ä°l Özel Ä°daresi Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Vali Ekinci'nin yanı sıra Vali Yardımcıları, Ä°lçe Kaymakamları, Ä°l Genel Meclis BaÅŸkanı Hasan Basatemur, Ä°l Özel Ä°daresi Genel Sekreteri Enes Üçgül ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda, Bingöl'de yapımı devam eden KÖYDES projeleri ve yapılması planlanan projeler hakkında sunum gerçekleÅŸtirildi. KÖYDES ile ilgili alınan prensip kararlarını hatırlatan ve ödeneklerin yerinde ve planlı kullanılması talimatını veren Vali Ekinci ÅŸunları ifade etti; “Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında ilimize 43.702.851,00 TL ödenek gönderildi. Hem merkez de hem de ilçelerde altyapı alanında yoÄŸun çalışmalarımız mevcut. Ä°mkânlar ölçüsünde ihtiyaçları belirleyerek, vatandaşımızın taleplerini karşılıyoruz. Hedefimiz kırsalda yaÅŸayan halkımızın yaÅŸam kalitesini artırmaktır. ÖnceliÄŸimiz içme suyu ve yol. Ortak alım ödeneklerimizin harcaması Ä°l Özel Ä°daresi tarafından yapılacak. Ödemelerin hassasiyetle yapılması konusunda gerekli talimatları verdim. Bu süreçte ÅŸeffaf olacağız. Nereye ne yaptık, neyi yapamadık, neyi baÅŸardık, neyi baÅŸaramadık, yılsonunda sizlerle tekrar toplanıp bunu deÄŸerlendireceÄŸiz ve kamuoyuyla da paylaÅŸacağız. Her ÅŸey ÅŸeffaf olacak. Åžeffaflık ve hesap verilebilirlik bizim için çok önemli” dedi.

Bütçe görüÅŸmelerinde Genç Ä°lçesinin KÖYDES payı ise 11 Milyon 161 bin TL olduÄŸu öÄŸrenildi

Haber : Sinan ATAN 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.04.2024
18:23
MURATSPOR`DA TEK HEDEF GALÄ°BÄ°YET
MURATSPOR'DA TEK HEDEF GALÄ°BÄ°YET
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeni Genç Muratspor, sezonun 24.haftasında Kayseri ekibi Develigücüspor'a konuk olacak. Ligi 3.sırada tamamlamak isteyen temsilcimizde tek hedef deplasmandan galibiyetle dönmek.
24.04.2024
21:46
ÅžEHÄ°T `KALAN` KABRÄ° BAÅžINDA ANILDI
ÅžEHÄ°T 'KALAN' KABRÄ° BAÅžINDA ANILDI
Genç ilçesinde 2012 yılında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Ali Kalan, Servi Köyünde ki mezarı başında dualarla anıldı.
24.04.2024
13:06
BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
Genç ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı 2024 yılı birlik encümen seçimi yapıldı.
23.04.2024
19:33
ENCÜMENLER`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
ENCÜMENLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Genç Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ardından örnek bir davranış sergileyen HÜDA PAR Belediye Meclis üyeleri, aldıkları toplantı ücretlerini Gazze'ye bağışladı.
23.04.2024
12:38
23 NÄ°SAN COÅžKUYLA KUTLANDI
23 NÄ°SAN COÅžKUYLA KUTLANDI
Genç ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı coşkuyla kutlandı.
22.04.2024
20:10
HUSUMET `GÜZEL` SONUÇLANDI
HUSUMET 'GÜZEL' SONUÇLANDI
Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, ilçe kaymakamı Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın