27 Nisan 2024 Cumartesi

KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU

Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi, öğrencilerin ikinci evi oldu. Sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışan öğrenciler, aile sıcaklığında LGS, YKS ve KPSS gibi sınavlara hazırlanıyor.

21 MART 2024 PERŞEMBE 17:56
0
625
0
AA aa
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU

Uzun yıllar Kütüphane Müdürlüğü olarak kullanılan ve bir dönem İlçe Devlet Hastanesine de ev sahipliği yapan Genç Kültür Müdürlüğü binası, dönemin Kaymakamı Abdullah Köklü tarafından modern bir Kültür Merkezi olarak ilçeye kazandırılmıştı.

3 Bin 500 metrekarelik bir alan, Osmanlı Mimarisini yansıtan bodrum artı zemin, artı 3 katlı modern bir bina olarak inşa edilen yapı kendisine hayran bırakan görsel özelliğe sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Bir katı kütüphane, bir katı Milli Eğitim Müdürlüğü, en üst katı ise çok amaçlı lüks salon olacak şekilde tasarlandı. Aynı yapı, zemin katında ise en son standartlara sahip 420 kişilik bir konferans salonu olarak tasarlanırken Modern Kültür Merkezinin ön tarafında bulunan teras alanda ise vatandaşların dinlenebileceği bir park şeklinde tasarlandı.

O dönem her bir ayrıntısı büyük özenle tasarlanan yapıda şimdilerde ise, öğrendiler aile sıcaklığında LGS, YKS ve KPSS gibi sınavlara hazırlanıyor.

Genç Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi, ilçede ikamet edip evlerinde ders çalışma imkanı bulamayan ve interneti olmayan öğrenciler, rahat bir şekilde LGS, YKS ve KPSS sınavlarına hazırlanıyor. Haftanın 7 günü saat 7.00'den sahur vaktine kadar açık olan etüt merkezinde öğrenciler, kendilerine yapılan ikramlar eşliğinde ders çalışmanın yanı sıra kitap okuyarak da vakitlerini değerlendiriyor.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın