26 Nisan 2024 Cuma

MİLLİ BEKA'DA TOPLU İSTİFA

Milli Beka Hareketi Genç ilçe Teşkilatı, bütünlüğün lafta, benliklerin ise ön planda tutulması gerekçesiyle 312 kişilik üyesiyle beraber toplu istifa kararı aldı.

29 ARALIK 2020 SALI 15:11
1
1626
0
AA aa
MİLLİ BEKA`DA TOPLU İSTİFA

Geçtiğimiz yıl kurulan ve kısa zamanda başarılı işlere imza atarak kamuoyunun da takdirini toplayarak 300'ün üzerinde üye yaparak çalışmalarını yürüten Milli Beka Genç İlçe Teşkilatı, Bingöl İl Teşkilatının tutumu nedeniyle toplu istifa kararı aldı.

Mili Beka Genç İlçe Teşkilatı Doğu Anadolu Bölge Yardımcısı Haşim Sav ve Genç İlçe Başkanı İdris Atan yaptıkları toplu istifa açıklamasında; Genel Başkanımız Sayın Murat Şahin'in öncülüğünde kurulan ve şehitlerimizin kanları ile bezenmiş Ay yıldızlı bayrağımızın bekasına sahip çıkma adına çıktığımız yolda maalesef yalnız bırakıldık. Çıkılan bu kutsal yolda bütünlüğün lafta benliklerin ön planda olduğu Bingöl il teşkilatında yapılan yanlışlar bu kararı almamızda etkili olmuştur. Bu minvalde 312 kişiye ulaşan sayımızla beraber gerek yönetim, gerekse üyelerimizle beraber Milli Beka Hareketinden topluca istifa ettiğimizi tüm kamuoyuna bildirmek isteriz. Gerek prensipli ve azimli yapısı gerekse vizyonu ile Milli Beka alanında Türkiye çapında tanınan ve takdir edilen bir STK olmasında büyük pay sahibi olan Genel Başkanımız Sayın Murat Şahin beye bugüne denk derneğimize verdiği karşılığı ödenmeyecek tüm emekleri için sonsuz teşekkürü borç biliriz.  Kendisine bu kutlu davada başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın