29 Mart 2024 Cuma

MİLLİ BEKA'DAN TEK BAYRAK VURGUSU

Milli Beka Genel Merkez İstişare Başkanı Nihat Beğiç, Zaman, birlik içinde Milli duruş gösterme zamanıdır. Şimdi zaman şehitlerimizin kanları ile bezenmiş Ay yıldızlı bayrağımızın bekasına sahip çıkma zamanıdır dedi.

27 KASIM 2019 ÇARŞAMBA 14:15
5
1894
2
AA aa
MİLLİ BEKA`DAN TEK BAYRAK VURGUSU

Bingöl'de yakın zamanda kurulan Milli Beka Teşkilatı, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede kurulan Milli Beka Genç İlçe Teşkilatı da ilk tanıtım ve istişare toplantısını gerçekleştirdi. Milli Beka Genel Merkez İstişare Başkanı Nihat Beğiç öncülüğünde yapılan toplantıya Bingöl İl Başkanı Murat Kırkız, Bingöl İl Başkan Vekili Ali Korkutata, Merkez İlçe ve Genç İlçe Teşkilat Başkanı Haşim Sav'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Tanıtım ve istişare toplantısında konuşan Milli Beka Genel Merkez İstişare Başkanı Nihat Beğiç, “Bu toplantıyı yapma amacımız  hem birbirimizi tanımak hem de birbirimizle olan istişarelerimizi, diyeceklerimizi, isteklerimizi genel merkezimize bildirmekti. Burası bir siyasi oluşum değil bir sivil toplum örgütüdür. Dernek statüsünde hareketimize ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Kimseden bir makam beklentimiz yok, yolumuz Allah, Vatan, Bayrak olan bir topluluğuz. Burada bir araya gelmemizin  sebebi ülkemizin içinde bulunduğu özel durumlardır. Bugün burada toplanmamızın sebebi Türkiye Cumhuriyetinin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesine, karşıt olanlara karşı milli birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu, kaos ve kumpas kuruculara fırsat vermeyeceğimizi, kriz ve kirli oyun kuruculara asla geçit vermeyeceğimizi net bir şekilde belirtmek ve milli duruşumuzu göstermek için burada toplanmış bulunmaktayız. Şimdi zaman bir araya gelme zamanıdır. Zaman birlik içinde Milli duruş gösterme zamanıdır. Şimdi zaman şehitlerimizin kanları ile bezenmiş Ay yıldızlı bayrağımızın bekasına sahip çıkma zamanıdır. Şimdi zaman kahraman ecdadımızın torunları olarak şer odaklarına Milli duruşumuzu gösterme zamanıdır" dedi.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53)
27 Kasım 2019 Çarşamba 14:41
Rabbim yar ve yardımcınız olsun milli bekaya nasıl üye olabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52)
27 Kasım 2019 Çarşamba 14:38
Hayırlı olsun vakit milli beka vaktidir
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
27.03.2024
13:59
MUKABELE HALKALARINA YOĞUN İLGİ
MUKABELE HALKALARINA YOĞUN İLGİ
Ramazan ayı nedeniyle camilerde yapılan Kur'an-ı Kerim mukabelelerine Genç'te de yoğun ilgi gösteriliyor.
27.03.2024
13:27
HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN YÜZLERCE AİLEYE ET YARDIMI
HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN YÜZLERCE AİLEYE ET YARDIMI
Avrupa'da ikamet eden hayırsever iş insanı Doğukan Çakmakçı, Genç ilçesinde Ramazan ayı vesilesiyle maddi durumu olmayan yüzlerce aileye et yardımında bulunarak örnek bir davranışa imza attı
25.03.2024
13:56
MURATSPOR`UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
MURATSPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratsporkendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığıRüstempaşaspor'u3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 11 maça çıkarırken, maç öncesi açılan 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' pankartı ile teröre lanet okundu.
25.03.2024
13:01
HELİKOPTERLE KURTARILDILAR
HELİKOPTERLE KURTARILDILAR
Genç'te etkili olan kar ve tipi sonucu yolu kapanan mezrada mahsur kalan 2 avcı askeri helikopterle kurtarıldı.
21.03.2024
19:06
SEÇMEN SAYISI 2 BİN 941 ARTTI
SEÇMEN SAYISI 2 BİN 941 ARTTI
Büyük heyecanla beklenen 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı. Genç İlçe merkezinde 13 Bin 934 seçmen, 44 sandıkta oy kullanacak. Başkanlık için 5 isim kıyasıya yarışırken 2019 seçimlerine göre seçmen sayısı 2 Bin 941 kişi arttı. Yeni seçmenler belediye başkanlığı seçimlerinin sonucuna da doğrudan etki yapacak.
21.03.2024
17:56
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU
Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi, öğrencilerin ikinci evi oldu. Sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışan öğrenciler, aile sıcaklığında LGS, YKS ve KPSS gibi sınavlara hazırlanıyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın