02 Mayıs 2024 Perşembe

MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ

5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.

19 NİSAN 2024 CUMA 11:18
0
1041
0
AA aa
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ

Genç ilçesinin en büyük sorunlarından biri olan elektrik sıkıntılarının ardından bu kez de internet sıkıntıları başladı. İlçenin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı ise vatandaşın büyük mağduriyetler yaşamasına sebep oluyor. İlgili kuruma verilen onlarca dilekçeye rağmen hiçbir girişimde bulunmayan Türk Telekom'a sert tepki gösteren Yenişehir Mahalle Muhtarı Emin Sarıoğlu, “Son 15 gündür internet tamamen yok. 'Maalesef bizim mahallemizde çocuklar internetsiz kalmış durumda. Sınavlara hazırlık yapan öğrencilerimiz var ancak ders çalışamıyor. Dünya ile bağlantımız kesiliyor. Parası ödenmesine rağmen neden internet verilmez? Arıza var ise sebebini neden açıklamazlar? Ayrıca neden hemen onarılmaz? Onca dilekçeye neden verilmez? Bunu çok merak ediyor ve devlet büyüklerimizi bu olayı çözmeleri için göreve davet ediyoruz dedi.

BİRİLERİ BU KURUMA DUR DESİN.!

Faturaların tavan fiyatta ama hizmetin tabanda olduğunu ifade eden Muhtar Sarıoğlu, “Aylar önce verdiğimiz dilekçeler hep masada kalıyor. Hiçbir şekilde tarafımıza dönüş yapılmıyor. Mahalle sakinlerimiz mağdur durumdadır. Özellikle öğrencilerimiz çok büyük sıkıntılar yaşıyorlar. Bu çocukların sınavları var. İnternetten ödevlerini takip etmeleri gerekiyor. Son 15 gündür hiçbir şekilde internetimiz yok ve artık bıçak kemiğe dayanmış durumda. Yaklaşık 2 senedir defaten dilekçe vermeme rağmen geri dönüş yapılmaması bizleri çileden çıkarmış durumda. Ben bir muhtar olarak uzun bir süredir bu olayla uğraşıyorum ve maalesef ki yetkili kurum ne seçilmiş bir muhtarı nede 5 Bin kişilik mahallemizi umursamıyor. Artık yapacak ve söylenecek bir şey kalmadı. Devlet büyüklerimizden ricamız olaya müdahil olmaları ve ilgili kuruma gerekli uyarıları yapıp halkımıza hak ettiği hizmeti getirmeleridir” diye veryansın etti.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın