06 Şubat 2026 Cuma

MUHTAR'DAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Gerçekleştirdiği hizmetlerle köy ahalisince atom karınca diye hitap edilen Meşedalı köyü muhtarı Burhan Aran, yaptığı hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür etti.

11 OCAK 2021 PAZARTESİ 14:33
1
2142
0
AA aa
MUHTAR`DAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Meşedalı Köyü muhtarı seçilen Burhan Aran, göreve gelmesinin ardından köyün sorunlarını bitirme aşamasına getirirken, hizmet götürme noktasında emeği geçenlere teşekkürü borç bildiğini söyledi.

“DEVLET BÜYÜKLERİMİZE MİNNETTARIM”

Son olarak yapımı 10 gün gibi kısa bir sürede biten Mutluca mezrasının hayvan sulama göleti işinin kendisini ve mezra sakinlerini çok mutlu ettiğini ifade eden Muhtar Aran, “Göreve geldiğim günden beri eksik gördüğümüz yerlere hizmet götürebilmek için kurumlarımız ve özel şirketlerle birebir görüşerek köyümüzün ihtiyaç duyduğu hizmetleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken, bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği geçen başta sayın büyüğümüz Cevdet Yılmaz'a, Milletvekilimiz Feyzi Berdibek'e, Valimiz Kadir Ekinci'ye, Kaymakamımız Arif Gül'e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ene Üçgül'e ve Genç Belediye Başkanımız Mehmet Zeki Dirik'e köy halkım adına şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.02.2026
17:16
EĞİTİME DESTEK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
EĞİTİME DESTEK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçemizde yürütülen eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve planlanan çalışmaların ele alınması amacıyla Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.
06.02.2026
16:51
HÜLAKÜ`BİNGÖL`ÜN DEPREM HAZIRLIĞI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ
HÜLAKÜ'BİNGÖL'ÜN DEPREM HAZIRLIĞI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
17:45
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
7 Şubat'ta saat 13.30'da Genç Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.
04.02.2026
16:49
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Ocak ayında Bingöl'deki ihtiyaç sahibi aileler ile Filistin ve Suriye başta olmak üzere yurt dışında toplam 1 milyon 654 bin 311 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulundu.
02.02.2026
10:28
GENÇ`TE OKUL YOLLARI VE BAHÇELER KAR`DAN TEMİZLENDİ
GENÇ'TE OKUL YOLLARI VE BAHÇELER KAR'DAN TEMİZLENDİ
Genç Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışının ardından kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, vatandaşların günlük yaşamının aksamaması için ana arterler, mahalle yolları ve kamu alanlarında yoğun mesai harcıyor.
01.02.2026
16:02
MİLYONLAR DEĞİL, İNANANLAR KAZANDI
MİLYONLAR DEĞİL, İNANANLAR KAZANDI
Yokluğa, sahipsizliğe ve görmezden gelinmeye rağmen 13 kişiyle çıktığı Ardahanspor deplasmanından 1-0 galip dönen Yeni Genç Muratspor, paranın değil inancın kazandığını bir kez daha gösterdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın