25 Nisan 2024 Perşembe

MUHTARLARA KADINA ŞİDDET SEMİNERİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve ŞÖNİM tarafından Genç ilçesinde görev yapan muhtarlara yönelik, Aile içi ve Kadına yönelik şiddetle mücadele semineri verildi.

27 EKİM 2020 SALI 09:42
0
1655
0
AA aa
MUHTARLARA KADINA ŞİDDET SEMİNERİ

Genç Kaymakamlığı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğiyle muhtarlara yönelik etkinlik düzenlendi. Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezinde korona virüs tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen seminerde, Şiddetin tanımı, türleri ve yaygınlığı, kadına yönelik şiddet, dünyada ve ülkemizde kadına yönelik şiddetin yaygınlığı, kadına yönelik şiddetin kadınlar ve çocuklar üzerindeki etkileri konuları anlatıldı.

Seminer sonrası açıklamalarda bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, “İl müdürlüğümüz ve ŞÖNİM tarafından sunulan hizmetler konusunda bilgi verildi. Kadına yönelik şiddetin toplumsal bir sorun olduğu vurgulanan seminerde, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda bütün kamu ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin ve toplumun bütüncül bir yaklaşımla ve koordineli bir şekilde çalışması gerektiği belirtildi”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın