29 Nisan 2024 Pazartesi

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ SEÇİM MESAİSİ YAPACAK

Genç İlçe Nüfus Müdürlüğü, Mahalli idareler seçimi nedeniyle 17 Ocak Çarşamba gününe kadar öğle ve hafta sonu açık olacak.

08 OCAK 2024 PAZARTESİ 14:06
0
897
0
AA aa
NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ SEÇİM MESAİSİ YAPACAK

Bingöl Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için muhtarlık bölgesi askı listelerinin 4 Ocak tarihi itibariyle askıya çıkarıldığı ve listelere itirazların İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na 17 Ocak Çarşamba günü mesai bitimine kadar yapılabileceği hatırlatıldı. 

ÖĞLE VE HAFTASONLARI DA HİZMET VERİLECEK

 Açıklamada, bu kapsamda muhtarlık bölgesi askı listelerinde ismi olmayan vatandaşların adres kayıtlarını yapması için Bingöl merkez ve ilçelerindeki nüfus müdürlüklerinin 17 Ocak Çarşamba gününe kadar Cumartesi ve Pazar günleri 8.00-17.00 saatleri arasında hizmet vereceği duyuruldu.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın