26 Nisan 2024 Cuma

ÖLÜM ÇUKURU!

Genç İlçesi Cumhuriyet Mahallesinin bazı yerlerinde ki kırık rögar kapakları tehlike saçıyor. çürüyen logar kapaklarının risk oluşturduğunu belirten mahalle sakinleri, bu sorunun çözülmesini istiyor.

11 OCAK 2021 PAZARTESİ 14:31
0
1456
0
AA aa
ÖLÜM ÇUKURU!

Genç ilçesinin en işlek caddesi durumunda olan 140.sokakta kaldırımlarda kırık rögar kapaklarının onarılmaması vatandaşın tepkisine neden oluyor. Vatandaşlar günün her saatinde yüzlerce insanın geçiş güzergâhı olan kaldırımlarda ki kırık rögarların bir an önce onarılmasını ve tehlikenin ortadan kaldırılmasını istiyor. 

BU TEHLİKENİN ORTADAN KALDIRILMASI LAZIM! 

Cumhuriyet mahallesinde bazı caddelerde çürüyen logar kapaklarının risk oluşturduğunu belirten mahalle sakinleri, Beton olarak yapılan kapakların ana yol ortasında olduğunu, her gün üzerlerinden ağır araçlar geçtiğini hatırlatan mahalleli, yaklaşık iki metre derinliği bulunan çukurların üzerinden araçların geçtiğini söyleyerek bu tehlikenin bir an önce ortadan kaldırılmasını istediler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın