27 Nisan 2024 Cumartesi

PANSİYONLAR DENETLENDİ

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler ve beraberindeki heyet Yatılı Bölge Okulları (YBO)'ları ziyaret ederek denetimlerde bulundu.

07 MART 2020 CUMARTESİ 14:30
0
1735
0
AA aa
PANSİYONLAR DENETLENDİ

Pansiyon gezileri kapsamında ziyaretler gerçekleştiren Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler ve beraberindeki heyet Genç Yatılı Bölge Okulu ve Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO)'ları ziyaretlerde bulunarak denetimlerde bulundu. Ziyarette okul müdüründen bilgiler alan heyet incelemelerde bulundu.

Öğrencilerin kendileri için değerli olduğunu aktaran Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney; “Bu yurtlarda kalan öğrencilere anne baba yokluğunu hissettirmemek lazım. Hizmette kusur etmemek ile birlikte, en güzel en kaliteli hizmeti vermek lazım” dedi.

“ÖĞRENCİLER'DEN TEŞEKKÜR”

İl Milli Eğitim yetkililerin her daim gerçekleştirdiği ziyaretlerden dolayı memnun kalan öğrenciler ise, “Milli Eğitim Müdürü yetkililerine çok teşekkür ederiz. Eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte sürekli gelip sorunlarımızı ve isteklerimizi bizden dinliyorlar. Gösterdikleri duyarlılık çok hoşumuza gidiyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın