26 Nisan 2024 Cuma

ŞANTİYE ŞEFİ GİBİ ÇALIŞIYOR

Seçildiği günden bu yana projelerde olduğu gibi yürütülen üst ve altyapı çalışmalarında da adeta bir şantiye şefi gibi çalışarak bütün çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in çalışma azmi kamuoyunun da takdirini topluyor.

13 KASIM 2019 ÇARŞAMBA 14:48
0
2978
1
AA aa
ŞANTİYE ŞEFİ GİBİ ÇALIŞIYOR

Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana hazırladığı projelerin yanı sıra ilçenin daha estetik bir görünüme kavuşması için şantiye şefi gibi sahada çalışmaları yerinde takip eden Başkan Dirik, Genç halkının da takdirini toplamaya devam ediyor. Başkanlığın sadece koltukta oturarak kararların verilmediğinin en güzel örneğini sergileyen Dirik, bir yandan vatandaşla sürekli bir araya gelip gönül belediyeciliğinin hakkını verirken bir yandan da vatandaşla beraber daha temiz bir Genç için çöp toplayarak çevre bilinci oluşturuyor. Bunların yanı sıra ekibiyle beraber Genç için hazırladığı projeleri bir bir hayata geçiren ve 7 aylık kısa bir sürede E Belediyecilik projesi, Millet Bahçesi projesi, Güneş enerjisi santrali projesi, Yeni nesil çöp konteynerleri projesi de bakanlıklar nezdinde kabul ettirerek başarılı bir ivme yakaladı.

“DOĞALGAZ GELDİKTEN SONRA YOL ÇALIŞMASI BAŞLATACAĞIZ”

 Gerekli tüm siyasi ve bürokratik temasları sağlayıp Doğalgaz'ın 2020 yılında Genç'e geleceğini ve daha sonrasında ise yol çalışmalarına başlanacağını belirten Başkan Dirik, “Doğalgaz gelmeden yollarımızda sadece onarma işlemi yapacağız. Sırf halkın gözüne girmek için kaynaklarımızı yol masraflarında kullanırsak doğalgaz geldikten sonra yollarımız tekrardan bozulacak ve paramızı boşuna harcamış olacağız. O nedenle ilçemiz doğalgaza kavuştuktan sonra ilçemizi şantiye alanına çevirerek hem sıcak asfalt hem de parke döşeyerek daha yaşanılır bir Genç inşa edeceğiz” dedi.

“PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Göreve başladığı günden beri Genç'in daha yaşanılır bir ilçe olması için ekibiyle beraber fedakârca çalıştıklarını belirten Dirik, “Göreve başladığımızdan bu yana söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Söz verdiğimiz 15 proje arasında en öncelikli olan E Belediyecilik projesi, Millet Bahçesi projesi, Güneş enerjisi santrali projesi, Yeni nesil çöp konteynerleri projesi ve Asbest boruların değişimi projesi için bakanlıklar nezdinde yürüttüğümüz çalışmalar ile projelerimiz kabul edildi ve baharın gelişi ile beraber bu projeler inşallah hayata geçecek. Halkımızdan hizmet noktasında sabırlı olmalarını istiyorum. İnşallah ortak evimiz olan Genç'i daha güzel noktalara taşıyacağız” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_46)
18 Kasım 2019 Pazartesi 14:56
Böyle devam etmeli..
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın