29 Mart 2024 Cuma

SKM AÇILIŞI MİTİNGE DÖNDÜ

AK Parti Genç Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeki Dirik'in Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı miting havasında coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

08 MART 2019 CUMA 16:15
1
3217
0
AA aa
SKM AÇILIŞI MİTİNGE DÖNDÜ

Genç AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, ilçe halkının yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. İlçe en kalabalık günlerinden birini yaşarken. Binlerce Gençli açılışa katılarak Başkan Adayı Mehmet Zeki Dirik'e destek ve moral verdi.

AK Parti Genç İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek, AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanifi Güler, Kalkınma Eski Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Belediye Başkan Adayı Zeki Dirik, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Sağlar ve binlerce vatandaş katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Bilal Sağlar'ın selamlama konuşmasının ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yasakların AK Parti hükümeti ile birlikte sona erdiğini ifade ederek, özgürlüklerin, barışın ve huzurun adresinin AK Parti olduğunu söyledi.

CEVDET YILMAZ: “GENÇ İLÇEMİZE DOĞALGAZ'I GETİRECEĞİZ”

Gelecek yıl Genç ilçesinin doğalgaza kavuşacağının müjdesini veren Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “AK Parti laf üstüne laf koyan değil hizmet üstüne hizmet koyan bir partidir. Genç ilçemizde son 3 yılda 12 projeyi hayata geçirmişiz. 3 yıl içinde 200 Milyon TL sadece Genç ilçemize hizmet getirdik. Genç ilçemize pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz. Mehmet Zeki Dirik başkanımıza çok güçlü bir şekilde destek olmanızı istiyorum. Başkanımız 15 proje hazırlamış ve Genç'i yeniden inşa etmek için kollarını sıvamış durumda. Bizde projelerini hayata geçirmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimize söz veriyoruz. Projelerin yanı sıra en önemli meselelerimizden biride iş ve aş konusu. Genç ilçemize Tekstil atölyesi fabrikası kuracağız. Bu atölyede de vatandaşlarımızı istihdam edeceğiz. Diğer taraftan en önemli konumuz doğalgazı Allah'ın izniyle genç ilçemizle kavuşturacağız. Buradan sizlere bunun sözünü vermek istiyorum” dedi.

GÜLER: "AK PARTİ DEĞİŞİM PARTİSİDİR"

AK Parti iktidarının 16 yılda gerçekleştirdiği yatırımların 70 yıllık bir değişim ve dönüşüme neden olduğunu belirten AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanifi Güler, “Kıymetli hemşerilerimiz. Kendi ilçemizden ve köyümüzden baktığımız zaman AK Parti öncesi ve Ak Parti zamanını kıyasladığımız zaman değişimi çok net görebiliyorsunuz. Ak Parti hizmet partisi, değişim ve dönüşüm partisidir. Ak Parti bencilcilik şahısçılık kibirlilik yapanların partisi değildir. Ak Parti mağdurun, mazlumun, garip, gurebanın, yetimin öksüzün, ümmetin partisidir.  Ak Parti'den önceki Türkiye'nin durumunu hepimiz bu carsıda bile çok rahat bir şekilde görebiliyorduk.  Geçmişi bir hatırlayalım. Tekrar tekrar da olsa hatırlayalım bir düşünelim. Saat 5-6 dan sonra bu çarşıya çıkamıyorduk. Bu caddelerden ve sokaklarda gezemiyorduk. Bizatihi ben 2-3 defa ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kadım. İlçemizde birçok faili meçhuller yaşandı.  Birçok sıkıntılar yaşanıyordu. Köylerimize şeker götüremiyorduk.  Çay, un götüremiyorduk. Köylerimiz yakılıp yıkılıyordu. Yüzümüz gülmüyordu, hüznümüz yüzlerimizden okunuyordu. Ama Cenabı Allah bu ülkeye bu millete yardım etti.  Sayın Recep Tayyip Erdoğan İmdadımıza yetişti.  Sayın Cumhurbaşkanımız geldikten sonra ülkenin sorunlarına neşter attı.  Başörtülü başörtüsüz kardeşliği biz tesis ettik. Oculuk buculuk kavgasına son verdik. Kürt Türk çatışması, alevi Sünni catışması, laik anti laik catışması, bunlar Ak Parti ile birlikte son buldu. Öğrencilerimizin ikna odalarındaki mağduriyeti Ak Parti ile son buldu. Tüm bunlar yaşanırken emperyalist güçler devreye girdi ve üstümüze gelmeye başladılar. Ama elhamdülillah sayın Cumhurbaşkanımıza halkımızın verdiği destek ile bunlar birer birer bertaraf edildi. Tabi bu güçler hiç durmayacak. Ama bizler sayın Cumhurbaşkanımıza sonuna kadar destek verip her kulvarda elini güçlü kılacağız inşallah” dedi.

DİRİK: “TEK GAYEM HALKIMIZA HİZMETTİR”

Tek gayesinin Genç halkına hizmeti getirmek olduğunu belirten AK Parti Genç Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeki Dirik ise, “Genç ilçemizin şaha kalkması ve hak ettiği hizmetleri alabilmesi için projeler hazırladık. Hazırladığımız projelerde hayali ve uçuk projeler değildir. Bütün projelerimiz rahatça yapılabilir ve ihtiyaç duyulan projelerdir. Biz bunları kitapçık olarak sizlere sunduk ve sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşarak sizlere projelerimizi aktaracağız. Alt yapısı, sosyal yapısı ve mesire alanları ile ilçemizi yaşanılabilir bir şehir yapmak için bütün emeğimizi mesaimizi harcayacağımıza dair size söz veriyoruz. Biz bir şahsın yada zümrenin belediyesi olmayacağız. Halkımızın vatandaşlarımızın belediyesi olacağız. Bana çok fazla gelen bir şikâyet var. İmar ile alakalı. Bundan böyle parsel bazında imar değişikliği olmayacaktır. Artık ada bazında imar değişikliği yapılacak. Yatay mimariye geçeceğiz.31 Mart'ta bu kardeşinize sahip çıkmanızı ve rekor bir oyla Başkan yapmanızı istiyorum. Rekor bir oy verseniz ve bizi seçerseniz bizim elimizi de güçlendirmiş olursunuz.  Bizde merkezi hükümet nezdinde elimizi masaya vurup hizmet isteyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.03.2024
13:59
MUKABELE HALKALARINA YOĞUN İLGİ
MUKABELE HALKALARINA YOĞUN İLGİ
Ramazan ayı nedeniyle camilerde yapılan Kur'an-ı Kerim mukabelelerine Genç'te de yoğun ilgi gösteriliyor.
27.03.2024
13:27
HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN YÜZLERCE AİLEYE ET YARDIMI
HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN YÜZLERCE AİLEYE ET YARDIMI
Avrupa'da ikamet eden hayırsever iş insanı Doğukan Çakmakçı, Genç ilçesinde Ramazan ayı vesilesiyle maddi durumu olmayan yüzlerce aileye et yardımında bulunarak örnek bir davranışa imza attı
25.03.2024
13:56
MURATSPOR`UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
MURATSPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratsporkendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığıRüstempaşaspor'u3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 11 maça çıkarırken, maç öncesi açılan 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' pankartı ile teröre lanet okundu.
25.03.2024
13:01
HELİKOPTERLE KURTARILDILAR
HELİKOPTERLE KURTARILDILAR
Genç'te etkili olan kar ve tipi sonucu yolu kapanan mezrada mahsur kalan 2 avcı askeri helikopterle kurtarıldı.
21.03.2024
19:06
SEÇMEN SAYISI 2 BİN 941 ARTTI
SEÇMEN SAYISI 2 BİN 941 ARTTI
Büyük heyecanla beklenen 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı. Genç İlçe merkezinde 13 Bin 934 seçmen, 44 sandıkta oy kullanacak. Başkanlık için 5 isim kıyasıya yarışırken 2019 seçimlerine göre seçmen sayısı 2 Bin 941 kişi arttı. Yeni seçmenler belediye başkanlığı seçimlerinin sonucuna da doğrudan etki yapacak.
21.03.2024
17:56
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU
Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi, öğrencilerin ikinci evi oldu. Sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışan öğrenciler, aile sıcaklığında LGS, YKS ve KPSS gibi sınavlara hazırlanıyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın