26 Nisan 2024 Cuma

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Genç ilçesi Güzeldere Köyünde kuleden düşerek şehit olan Astsubay Çavuş Halil Ulaş Yıldırım'ın (29) naaşı düzenlenen törenin ardından memleketi Ankara'ya uğurlandı.

09 ARALIK 2019 PAZARTESİ 15:57
0
1767
0
AA aa
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Edinilen bilgilere göre, Genç ilçe Jandarma Komutanlığı bağlı Güzeldere Karakolu'nda görevli Astsubay Çavuş Halil Ulaş Yıldırım, dengesini kaybederek kuleden düşüp ağır yaralandı. Bingöl Devlet Hastanesi'nde kaldırılan Yıldırım,  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Yıldırım için Bingöl Havalimanında tören düzenlendi.  Törende şehidin özgeçmişi okunmasının ardından İl Müftü Vekili Mahmut Atıcı dua etti. Dana sonra şehidin naaşı uçakla memleketi Ankara'ya uğurlandı.

Törene Vali Kadir Ekinci, İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ, 49. Komando Tugay Komutan Vekili  Topçu Albay Ali Olcay Küçüktepe, Belediye Başkan Vekili Sait Kolak, Emniyet Müdürü Ali Canbolat,  Genç Kaymakamı Arif Gül, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, kurum amirleri, askeri erkan ve emniyet personeli katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın