27 Nisan 2024 Cumartesi

SORUNLARINI DİNLEDİ!

Genç Kaymakamı Arif Gül, İlçeye bağlı köylerin ihtiyaç ve çalışmalarını yerinde tespiti için Koçsırtı, Doğanevler, Binekli ve Yenisu köylerini ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi.

07 MART 2020 CUMARTESİ 14:36
0
1897
0
AA aa
SORUNLARINI DİNLEDİ!

Kaymakam Gül, Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Kansav, Emniyet Müdür V. Komiser Halil İmamoğlu, Müftü Mahmut Kaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mecit Elüstü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Yüksel Dönmez, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ahmet Bükey, Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Alagöz ve Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Anik ile beraber köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

Köylülerle sohbet eden kaymakam Arif Gül; köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek ilçeye bağlı köylerin sorunlarının çözümü için kaymakamlık olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kaymakam Gül yaptığı açıklamada; “Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte köylerin sorunlarını yerinde göreceğiz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır.” dedi.

“KAYMAKAMIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kaymakam Gül ve beraberindekilerin köylerine yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren köylüler, “Devlet büyüklerimizin köyümüze gelerek bizler ile ilgilenmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah İlçemize geldiği günden beri çalışkanlığıyla adından sıkça söz ettiren kaymakamımız sayesinde refah düzeyi çok daha yüksek şekilde yaşarız” şeklinde konuştular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın