16 Nisan 2024 Salı

SÖZEN'DEN YETİMLERE TABLET HEDİYESİ

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına kumbaralarındaki harçlığını bağışlayan ikiz kardeşlere tablet hediye etti.

23 NİSAN 2020 PERŞEMBE 15:18
0
2280
0
AA aa
SÖZEN`DEN YETİMLERE TABLET HEDİYESİ

Genç ilçesinde 12 yaşındaki ikiz yetim kardeşler Azat ve Caner Gürlük, biriktirdikleri 50 lira ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olmuştu.

Yetim ikiz kardeşlerin kampanyaya verdikleri destekten etkilenen Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Sözen, Azat ve Caner Gürlük'ü evinde ziyaret etti.

Burada iki kardeşlerle bir süre sohbet eden Sözen, milli Birlik ve Dayanışma ruhunun en güzel örneklerinden birine şahitlik yaptıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından başlatılan ve yurdun dört bir yanında büyük destek bulunan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına kumbaralarındaki harçlıklarını bağışlayarak destek olan kardeşlerden çok etkilendiğini ifade eden Sözen,

“Bu kampanyaya minik kardeşlerimizin verdiği bu güzel ve anlamlı destekten son derece etkilendim. Bu kardeşlerimizin desteğine duyarsız kalamazdım. Bende bu kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ederek, her birine birer adet tablet hediye ettim. Ayrıca bu kardeşlerimizin de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Azat ve Caber Gürlük ikiz yetim kardeşlerde, Sözen'e teşekkür etti.  

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın