28 Mart 2024 Perşembe

SPOR İLE KORUNUYORLAR

Bingöl'ün Genç ilçesi Kaymakamı Arif Gül, ilçedeki gençleri kötü alışkanlıklar ve kahvehane ortamından uzak tutmak adına 12 adet kano ile 2 adet rafting botu alarak, gençlere hediye etti. Nehir'de ücretsiz olarak kanolardan faydalanan gençler, eğitmenler eşliğinde Murat Nehri'nde kano keyfi yapıyor.

01 EYLÜL 2020 SALI 12:39
0
2302
0
AA aa
SPOR İLE KORUNUYORLAR

Bingöl'ün Genç ilçesindeki Murat nehrinde, hibe edilen kanolarla gençler keyif yapmaya başladı, nehirde renkli görüntüler oluştu. Genç İlçe Kaymakamı Arif Gül, ilçedeki gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına 12 adet kano ile 2 adet rafting botu alarak, gençlere hediye etti.

Gençlik Merkezi koordinesinde ücretsiz olarak kanolardan faydalanan gençler, eğitmenler eşliğinde Murat Nehri'nde kano keyfi yaptı. Spor Eğitim Uzmanı ve Rafting antrenörü Arif Kaya eşliğinde kanolara binip nehri renklendiren gençler, Kaymakam Gül'e teşekkür etti.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına kaymakam tarafından yapılan bu jeste teşekkür eden Spor Eğitim Uzmanı ve Rafting antrenörü Arif Kaya, gençleri gruplar halinde alarak eğitim verdiğini söyledi.

Kaya, “Genç Kaymakamlığı'mız gençlerimize yönelik etkinliklere dayalı bir spor düzenledi. 12 adet kano ve 2 adet rafting botu aldı. Biz de gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri amacıyla bu şekilde hizmet veriyoruz. Gruplar halinde gençlerimizi alıyoruz. Şirin ilçemizden geçen Murat Nehrini en güzel şekilde değerlendirmek istiyoruz. Gençlerimizi, kamu görevlerini, esnafları ve muhtarları getirerek bu etkinlikten faydalanmalarını sağlıyoruz. Bundan dolayı Genç İlçe Kaymakamına teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir faaliyet oldu. Yeni projelerimiz var. İnşallah bunlar da faaliyete geçerse aktivitelerin daha çok olduğu bir ortam oluşturacağız gençlerimiz için” dedi.

“Çok güzeldi, çok eğlenceliydi”

12 adet kanonun gençlere tahsis edilmesinden dolayı mutlu olduklarını  söyleyen Emin Yiğit, “Kaymakamız Arif Gül tarafından gençlik merkezine hibe edilen 12 adet kano vardı. Biz de bu kanolar için gençlik merkeziyle görüştük ve etkinliğimizi gerçekleştirdik. Kaymakamımız gençliğe çok önem veriyor. Gençlerimiz, vakitlerini boş geçireceklerine böyle sportif faaliyetlerde bulunabilirler. Bende ilk kez bindim ve su sporlarına ilgim arttı. Çok güzeldi, çok eğlenceliydi” şeklinde konuştu.

“Hayatta geçirebileceğimiz en güzel 2 saatlik vakitlerden biri oldu”

Kanoya ilk kez binen Faruk Seven ise, “Kötü alışkanlıklardan uzak durmak için kaymakamlığımızın bizlere verdiği kanoları değerlendirmek için bir etkinlik yaptık. Gayet güzeldi. İlk defa yapmamıza rağmen çok beğendik ve tekrar yapmak istediğimizi ilettik. Hayatta geçirebileceğimiz en güzel 2 saatlik vakitlerden biri oldu. Gayet güzel bir etkinlikti, kaymakamımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.03.2024
13:59
MUKABELE HALKALARINA YOĞUN İLGİ
MUKABELE HALKALARINA YOĞUN İLGİ
Ramazan ayı nedeniyle camilerde yapılan Kur'an-ı Kerim mukabelelerine Genç'te de yoğun ilgi gösteriliyor.
27.03.2024
13:27
HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN YÜZLERCE AİLEYE ET YARDIMI
HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN YÜZLERCE AİLEYE ET YARDIMI
Avrupa'da ikamet eden hayırsever iş insanı Doğukan Çakmakçı, Genç ilçesinde Ramazan ayı vesilesiyle maddi durumu olmayan yüzlerce aileye et yardımında bulunarak örnek bir davranışa imza attı
25.03.2024
13:56
MURATSPOR`UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
MURATSPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratsporkendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığıRüstempaşaspor'u3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 11 maça çıkarırken, maç öncesi açılan 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' pankartı ile teröre lanet okundu.
25.03.2024
13:01
HELİKOPTERLE KURTARILDILAR
HELİKOPTERLE KURTARILDILAR
Genç'te etkili olan kar ve tipi sonucu yolu kapanan mezrada mahsur kalan 2 avcı askeri helikopterle kurtarıldı.
21.03.2024
19:06
SEÇMEN SAYISI 2 BİN 941 ARTTI
SEÇMEN SAYISI 2 BİN 941 ARTTI
Büyük heyecanla beklenen 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı. Genç İlçe merkezinde 13 Bin 934 seçmen, 44 sandıkta oy kullanacak. Başkanlık için 5 isim kıyasıya yarışırken 2019 seçimlerine göre seçmen sayısı 2 Bin 941 kişi arttı. Yeni seçmenler belediye başkanlığı seçimlerinin sonucuna da doğrudan etki yapacak.
21.03.2024
17:56
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU
Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi, öğrencilerin ikinci evi oldu. Sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışan öğrenciler, aile sıcaklığında LGS, YKS ve KPSS gibi sınavlara hazırlanıyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın