29 Mart 2024 Cuma

SÜTAŞ PERSONEL ALACAK

Kurumsal web sitesi üzerinden yeni personel alım ilanları yayımlayan SÜTAŞ, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu farklı illerden 22 farklı pozisyonda personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Başvuru şart ve detayları ise şöyle sıralandı:

20 KASIM 2019 ÇARŞAMBA 12:59
0
2062
0
AA aa
SÜTAŞ PERSONEL ALACAK

SÜTAŞ Süt Ürünleri A.Ş.,  kendi resmi web sitesi üzerinden en az lise mezunu olmak şartıyla, bünyesinde istihdamını sağlamak üzere yeni personel alım ilanları yayımladı. İşte 19.11.2019 tarihli Bingöl'de alınacak personeller için yeni ilanlar:

1- ELEKTRİK YAZILIM OTOMASYON MÜHENDİSİ- BİNGÖL

Şehir: Bingöl, İlan Tarihi:19.11.2019

Genel Nitelikler ve İş Tanımı

“Üniversitelerin Elektrik / Elektronik veya Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun, Üretim yapan işletmelerde alanında en az 4 yıl deneyimli, Teknik İngilizce bilen, MS Office Programlarına ve Autocad uygulamasına hakim, Ekip çalışmasına yatkın analitik becerileri güçlü, sonuç odaklı. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, Bingöl'de ikamet eden/edebilecek

Elektrik bakım faaliyetlerinin yürütülmesi ve koordine edilmesi, Enerji dağıtımı, trafo merkezi, jeneratör, elektrik ana ve saha dağıtım panoları, bina-yol aydınlatma, ENH vb. iş ve ekipmanlarının montaj, test ve devreye alınması, kabulü ve bakımının planlanması ve yürütülmesi. Elektrik motorları vb. tüm elektriksel ekipmanların istenen verimlilikte ve minimum arızada çalışmasını sağlayacak bakım-onarım faaliyetlerini planlanması ve yürütülmesi. Tüm üretim makinelerinin, yardımcı işletmelerin, otomasyon sistemlerinin, ve proses cihazlarının ilgili ekipmanların elektrik-elektronik bakım işlemlerinin planlanması ve yürütülmesi. Verimlilik, kapasite ve kalitenin artırılması için gerekli makine ve ekipman iyileştirme çalışmalarını planlanması ve gerçekleştirilmesi.”

2- SİSTEM VE OPERASYON SORUMLUSU - BİNGÖL

Şehir: Bingöl, İlan Tarihi:19.11.2019

Genel Nitelikler ve iş tanımı

Meslek Yüksek Okulları veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Donanım ve Microsoft Office uygulamaları konularına hakim, Mobil cihazlar ve El Terminalleri konusunda bilgi sahibi, Windows İşletim Sistemleri ve Network bilgisine sahip, konusunda en az 2 yıl deneyimli, Windows Server platformlarında bilgi sahibi, Tercihen MCP, MCSA, MCSE sertifikalarına sahip, İletişim becerileri güçlü, çözüm odaklı ve ekip çalışmasına yatkın, Teknik dokümanları okuyabilecek düzeyde İngilizce bilen, Seyahat engeli olmayan ve aktif araç kullanabilen Bingöl'de ikamet eden / edebilecek.

Kendisine sorumluluğu verilmiş donanım, yerel-uzak ağlar, internet-intranet altyapıları ve sunucu sistemlerinin en etkin şekilde çalıştırılmasının sağlanması. Şirket kullanıcılarından gelen çağrıların, çağrı havuzuna girilmesinin sağlanması ve çağrı havuzundaki konulara, belirlenen performans kriterlerine göre müdahale edilmesi ve çözülmesi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.03.2024
13:59
MUKABELE HALKALARINA YOĞUN İLGİ
MUKABELE HALKALARINA YOĞUN İLGİ
Ramazan ayı nedeniyle camilerde yapılan Kur'an-ı Kerim mukabelelerine Genç'te de yoğun ilgi gösteriliyor.
27.03.2024
13:27
HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN YÜZLERCE AİLEYE ET YARDIMI
HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN YÜZLERCE AİLEYE ET YARDIMI
Avrupa'da ikamet eden hayırsever iş insanı Doğukan Çakmakçı, Genç ilçesinde Ramazan ayı vesilesiyle maddi durumu olmayan yüzlerce aileye et yardımında bulunarak örnek bir davranışa imza attı
25.03.2024
13:56
MURATSPOR`UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
MURATSPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratsporkendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığıRüstempaşaspor'u3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 11 maça çıkarırken, maç öncesi açılan 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' pankartı ile teröre lanet okundu.
25.03.2024
13:01
HELİKOPTERLE KURTARILDILAR
HELİKOPTERLE KURTARILDILAR
Genç'te etkili olan kar ve tipi sonucu yolu kapanan mezrada mahsur kalan 2 avcı askeri helikopterle kurtarıldı.
21.03.2024
19:06
SEÇMEN SAYISI 2 BİN 941 ARTTI
SEÇMEN SAYISI 2 BİN 941 ARTTI
Büyük heyecanla beklenen 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı. Genç İlçe merkezinde 13 Bin 934 seçmen, 44 sandıkta oy kullanacak. Başkanlık için 5 isim kıyasıya yarışırken 2019 seçimlerine göre seçmen sayısı 2 Bin 941 kişi arttı. Yeni seçmenler belediye başkanlığı seçimlerinin sonucuna da doğrudan etki yapacak.
21.03.2024
17:56
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU
Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi, öğrencilerin ikinci evi oldu. Sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışan öğrenciler, aile sıcaklığında LGS, YKS ve KPSS gibi sınavlara hazırlanıyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın