01 Mayıs 2026 Cuma

TACİRLERE BÜYÜK DARBE

Genç ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 60 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

20 KASIM 2019 ÇARŞAMBA 13:26
0
1953
0
AA aa
TACİRLERE BÜYÜK DARBE

Valilik tarafından yapılan açıklama; " Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından  Uyuşturucu İmal-Ticareti ve Bağımlılıkla Mücadele kapsamında yürütülen istihbarat çalışmaları sonucunda Bingöl İli Genç İlçesinde uyuşturucu madde imalatı yapan şahısların yakalanması ve uyuşturucu maddelerin piyasaya sürülemeden ele geçirilmesi maksadıyla  17 Kasım 2019 tarihinde akşam saatlerinde Genç İlçesi kırsalında yapılan ve Uyuşturucu Madde Tespit Köpekleri “ÖĞLE” ve “VANA”nın da yer aldığı operasyonda çalılık alan içerisine gizlenmiş vaziyette (30) adet (2) kilogramlık paketler halinde toplam (60) kilogram Toz Esrar ele geçirilmiş olup olayın faili olduğu tespit edilen (2) şüpheli şahsı yakalama çalışmaları devam etmektedir" denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.04.2026
19:02
BİNGÖL`E TÜBİTAK`TA BÜYÜK GURUR
BİNGÖL'E TÜBİTAK'TA BÜYÜK GURUR
TÜBİTAK'ın Ankara'da düzenlediği proje yarışmalarında Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi, matematik alanında Türkiye birincisi oldu.
30.04.2026
18:49
BU ÇİÇEGİ KOPARMANIN CEZASI 700 BİN TL
BU ÇİÇEGİ KOPARMANIN CEZASI 700 BİN TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
30.04.2026
18:44
10 MİLYAR TL`LİK HİBE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
10 MİLYAR TL'LİK HİBE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2026 yılı Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında üreticilere 10 milyar TL bütçeli destek sunulacak. Başvurular 12 Haziran 2026'ya kadar yapılabilecek. Proje tutarının KDV dahil olmak üzere yüzde 50 ile yüzde 70'i arasında hibe desteği verilecek.
30.04.2026
18:34
YENİ DÖNEMDE SEVKLER AZALDI
YENİ DÖNEMDE SEVKLER AZALDI
Bingöl Devlet Hastanesi'nde uygulanan PNL yöntemiyle büyük böbrek taşları kapalı ameliyatla tedavi edilirken, il dışına sevk edilen hasta sayısında dikkat çekici düşüş yaşandı.
30.04.2026
18:28
BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ  BAL İÇİN TANITIM ALANI AYRILMALI
BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAL İÇİN TANITIM ALANI AYRILMALI
Bingöl Belediyesi'nin Kent Meydanı'ndaki iş yerlerini ihaleye çıkarma kararı sonrası, Bal Üreticileri Birliği'nden dikkat çeken bir talep geldi: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı
30.04.2026
18:22
BİNGÖL`DE ÜÇ DİLLİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
BİNGÖL'DE ÜÇ DİLLİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
Bingöl'de ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen programda Mevlid-i Şerif, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca okundu. Gençlerin performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın