19 Nisan 2024 Cuma

TAVZ-DER'DEN ANLAMLI YARDIM

Sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunan Tavz Der, Pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan ailelere; gıda yardımı ulaştırma çalışması yürütüyor. Bu kapsamda Genç ilçesinde 100 aileye gıda kolisinin ulaştırıldığı belirtildi.

28 ŞUBAT 2021 PAZAR 13:17
1
1374
0
AA aa
TAVZ-DER`DEN ANLAMLI YARDIM

Bingöl'de faaliyet sürdüren Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği (Tavz-Der), Bingöl genelinde 600 aileye gıda kolisi ulaştırma çalışmalarını başlattı. İl Merkezi'nde paketlenen koliler; dernek üye ve gönüllülerinin saha çalışması ile belirlenen kişilere ulaştırılıyor.

GENÇ'TE 100 AİLEYE YARDIM YAPILDI

TavzDer'inGenç temsilciliği tarafından tespit edilen 100 aileye gıda kolisi ulaştırılırken,Tavz Der Genç temsilciliği tarafından yapılan açıklamada; Genç ilçe merkezinde100 aileye gıda kolisi ulaştırıldığı, yardımların aile ve aşiret ayrımı yapılmadan gerçekleştiği belirtilip yardıma destek verenlere de teşekkür edildi.

HABER : HABER MERKEZİ

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın