26 Nisan 2024 Cuma

TEDBİRLER ARTTIRILSIN!

Sigara ve uyuşturucu kullanım yaşının 13'e kadar indiği Genç'te mahalle aralarındaki metruk binalar, uyuşturucu kullananların meskeni haline dönüştü. Ayrıca ortaöğretim kurumları çevresindeki sorunlar da, öğrenci velilerinin rahatsız olduğu konuların başında yer alıyor.

07 MART 2020 CUMARTESİ 14:34
0
1607
0
AA aa
TEDBİRLER ARTTIRILSIN!

Madde bağımlılığıyla büyük bir mücadele içerisinde olan Genç ilçe Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmazken, uyuşturucu madde kullanım alanlarına dönüşen metruk binaların yıkılması, madde kullanıcıları için ise engel teşkil etmiyor. Genç'in ara sokaklarında bulunan metruk yapıların yıkılması çağrısında bulunan çevre sakinleri, emniyet müdürlüğü ekiplerinin bu alanlarda daha sıkı kontrollerde bulunması, sokaklarda oynayan çocukların madde bağımlılarına karşı korunmasını istediler.

Çevresel risklerin önlenmesi için tedbirlerin ve kontrollerin arttırılması, gerektiğinde bu yapıların yıkılması talebini yineleyen çevre sakinleri, bu yapıların farklı güvenlik zafiyetlerine de yol açabileceğine dikkat çektiler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın