25 Nisan 2024 Perşembe

TEK İSTEĞİ İŞ SAHİBİ OLMAK!

Genç ilçesinde yaşayan Turgut Aslankıray adlı vatandaş uzun süredir işsiz olduğunu ve engelli çocuklarından dolayı da şehir dışına çıkıp çalışamadığını belirterek Genç'te kendisine uygun iş verilmesi talebinde bulundu.

20 OCAK 2020 PAZARTESİ 13:49
0
4499
0
AA aa
TEK İSTEĞİ İŞ SAHİBİ OLMAK!

Genç ilçesinde yaşayan Turgut Aslankıray, 14 yaşındaki görme, yürüme ve konuşma engelli kızı Ezgi Aslankıray ve kalın bağırsak hastası oğlu Hüseyin Aslankıray'ın özel durumlarından dolayı zor günler geçiriyor. Çocuklarının da engelli oluşundan dolayı sürekli Genç'te olması gerektiğini ve bu nedenle şehir dışına gidip çalışamadığını ifade eden Aslankıray, hayırsever vatandaşlardan veyahut resmi kurumlardan kendisine yardımcı olmalarını ve işe almalarını istedi.

"TEK İSTEĞİM İŞE GİRİP ÇOCUKLARIMA BAKMAK"

Tek isteğinin Genç ilçesinde bir iş bulup çocuklarının başında olmak istediğini ifade eden  Turgut Aslankıray, "Genç'te yaşıyorum ve işsiz geziyorum. Kızıma verilen devlet desteğiyle kiramızı ve geçimimizi yapmaya çalışıyorum ancak yetiştiremiyorum. Kızımın hastalığının yanı sıra oğlumun hastalığı da bizi zor durumda bırakıyor. Oğlum kalın bağırsak hastası olduğu için eczaneden sürekli mama alıp yedirmemiz gerekiyor. Aylardır iş arıyorum ancak iş bulamıyorum. Şehir dışından iş vermek isteyen hayırsever vatandaşlarımız var ancak çocuklarımın durumundan dolayı gidip çalışamıyorum. Bunun için tek isteğim Genç'te çalışabileceğim bir iş bulmak. Allah rızası için sesimi duysunlar ve bana iş imkanı sağlasınlar" dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın