25 Nisan 2024 Perşembe

TEMAYÜL HEYECANI

Genç AK Parti ilçe başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı. Temayülde 8 isim Başkan adaylığını açıkladı

15 ARALIK 2019 PAZAR 00:00
1
3958
1
AA aa
TEMAYÜL HEYECANI

Genç AK Parti İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı. AK Parti İlçe Başkanlığında yapılan temayül yoklamasında Genç AK Parti İlçe Başkanlığı için Bilal Sağlar, Bayram Bağış,  Efendi Baylan,  Aydın Kalabalık,  Abdullah Nazlı, Sabahattin Sosyal, Metin Varan, Fatih Karakoç olmak üzere 8 aday adayı başvuruda bulundu.

AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Mahmut Sami Mallı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in gözetiminde yapılan Temayül yoklamasında İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları,  Gençlik kolu üyeleri,  Mahalle ve Köy temsilcileri, Belediye ile İl Genel Meclis üyelerinden oluşan 120 delege oy kullandı.

"DELEGELER SAĞLAR'DAN YANA OY KULLANDI"

2016 yılında İlçe başkanlığına getirilen ve geride kalan 3 yılda Cumhurbaşkanlığı, Referandum, Genel Seçimler ve Yerel Seçimlerde AK Parti'nin oylarını yükseltmesinde büyük emekleri olan İlçe Başkanı Bilal Sağlar'dan yana oy kullanan ve göreve devam etmesini isteyen delegelerin birçoğu Sağlar'ın arkasında olduklarını ve kendisini yeniden başkan olarak görmek istediklerini belirttiler.

"SON SÖZ GENEL MERKEZ'İN"

Kullanılan oyların ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Mahmut Sami Mallı, Temayül yoklamasının hayırlara vesile olmasını dilerken son sözün genel merkezde olduğunu ve 1 Ocak 2020 tarihinde Genç ilçe başkanının açıklanacağını söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54)
15 Aralık 2019 Pazar 12:59
Maden son söz genel merkezin o halde temayül yoklamasının anlamı nedir?
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın