11 Mayıs 2024 Cumartesi

VARAN'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

AK Parti'den aday adaylığını açıklayan ve Genç ilçesini yönetmeye talip olan İnşaat Mühendisi Emin Varan, resmi başvurusunu AK Parti İlçe Teşkilatına yaptı. Varan'ın adaylık başvurusu ise adeta gövde gösterisine dönüştü.

10 KASIM 2018 CUMARTESÄ° 17:29
7
2389
0
AA aa
VARAN`DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Genç Belediye BaÅŸkanlığı için Ak Parti'den aday adaylığını açıklayan Ä°nÅŸaat Mühendisi Emin Varan adaylık baÅŸvurusunu yüzlerce seveninin desteÄŸi ile birlikte yaptı. Varan adaylık baÅŸvurusunun ardından yaptığı açıklamada, Üreten bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceklerini belirtti.

Adaylık baÅŸvurusunun ardından bir dizi açıklamalarda bulunan Varan göreve gelmesi halinde üreten bir belediyecilik anlayışıyla hizmete edeceklerini belirtti. Kendisinin Ä°nÅŸaat mühendisi olduÄŸunu ve yıllardır büyük ÅŸehirlerde alt yapı, üst yapı ve çeÅŸitli çalışmalar yaptığını belirten Varan, “Bu sebeple Ä°lçe Belediyesinin ve Ä°lçemizin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bunun tek çözüm yolunun üretim yolunun olduÄŸunu belirtmek gerekiyor. Üreten bir belediyecilik anlayışı ile hizmet eden bir kuruluÅŸ haline gelebiliriz” dedi.

VARAN: “KLASÄ°K BELEDÄ°YECÄ°LÄ°K ANLAYIÅžININ ÖTESÄ°NE GEÇMEYÄ° AMAÇLIYORUM”

Klasik Belediyecilik anlayışı ötesine geçmeyi amaçladığını belirten Varan; “YetiÅŸkinler, yaÅŸlılar, engeliler, kadınlar, gençler ve çocuklara yönelik her türlü sosyal ve kültürel hizmetleri yürütmek, geliÅŸtirmek ve bu amaçla sosyal tesisleri kurmak, mesleki ve beceri kazandırma kursları açmak, bu hizmetleri yürütürken üniversiteler, yüksek okulları, kamu kuruluÅŸları ve sivil toplum örgütleri ile iÅŸbirliÄŸi yapmak öncelikli icraatlarımız arasında yerini alacaktır. Genç ilçemiz için baÅŸlatılacak bir kentsel dönüÅŸüm projesi ile ÅŸehrimizin deÄŸiÅŸim ve dönüÅŸümüne büyük katkı saÄŸlayacağı inancında ve kararlığında olduÄŸumu belirtmek istiyorum. Ayrıca ilçemizde ki mevcut ana caddenin Bingöl'ün en büyük ve tarihi en eski ilçesine yakışmayan bir görüntü olduÄŸunun, seçilmem durumunda sıcak asfalt ile ana caddemizin ilçemize renk katacağı düÅŸüncesindeyim.  Ä°lçemizin önemli geçim kaynaklarından olan hayvancılığın geliÅŸimine katkıda bulunmak amacıyla ilçemize modern bir mezbahane ve mezbahane sınırları içerisinde kurulacak bir soÄŸuk hava deposunun ilçemiz için elzem bir hizmet olduÄŸu kanaatimdeyim'' dedi. Kurulacak bir soÄŸuk hava deposu ile hayvancılık, sebzecilik ve meyvecilik alanında faaliyet gösteren vatandaÅŸlarımıza hizmet veren bir kurum olmanın onurunu ve gururunu yaÅŸayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüyüÅŸ parkurları, mesire alanları, yeÅŸil alan ve spor merkezleri de ilçemizin önemli eksiklikleri arasında yer almaktadır. “ ifadelerini kullandı.

“HÄ°ZMET ANLAYIÅžIMIZ ÇOK FARKLI OLACAK “

Ä°lçenin hedeflerine ulaÅŸabilmesi için; hem iÅŸ bitirme potansiyeline hem de halkla uyum içinde çalışmanın önemine dikkat çeken Varan, açıklamasının devamında: “Bu iki hususta kendine olan inancım tam. Ä°lçenin genel fotoÄŸrafına baktığımızda ihtiyacımız olan en önemli hususun, belediye, teÅŸkilat, vatandaÅŸ ve esnafların uyum içerinde çalışmanın ilçeye katacağı maddi ve manevi deÄŸer. AK partinin kuruluÅŸ döneminin vermiÅŸ olduÄŸu heyecan ile yepyeni bir belediyecilik anlayışı ile hareket edileceÄŸiz. Halk siyasilerden tevazu arıyor.'' Belediye baÅŸkanı gelip benim bir çayımı içmedikten sonra ben bu belediye baÅŸkanını ne yapayım'' diyor. ‘ seçimden seçime mi beni ziyaret edecek' diyor. Gönüllere giremiyorsak, vatandaÅŸa tepeden bakıyorsak ciddi bir sıkıntı yaşıyoruz demektir. Genel merkezimizin de bu sıkıntının farkındayız. Åžuan ki süreç bu yönde ilerliyor. Genel baÅŸkanımız ve CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın ‘' Gönül BelediyeciliÄŸi SeferberliÄŸi'' çaÄŸrısına uyarak ilçemde aday adayı olarak hizmete talip oldum.

Hizmet nimettir anlayışıyla toplumsal kalkınmanın mücadelesini verdiÄŸimiz bu dönemde, ÅŸehrimizi kalkındırmak, marka ilçe olan Genç ilçemizi hak ettiÄŸi hizmetlere kavuÅŸturmak için bende varım diyorum, durmak yok yola devam diyorum” diye konuÅŸarak sözlerini bitirdi.


 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.05.2024
20:21
DEMİRSPOR, MAÇA ÇIKMAYINCA PLAY-OFF`TAN ELENDİ
DEMİRSPOR, MAÇA ÇIKMAYINCA PLAY-OFF'TAN ELENDİ
Bingöl 1. Amatör Ligde mücadele eden Genç Demirspor, play off'larda elendi. Büyük Bingölspor maçına çıkmayan Demirspor, Kuzgunlar'ı sampiyonluktan ederken, Hükmen galip gelen Büyük Bingölspor ise şampiyon oldu ve Bal Ligi için baraj maçı oynamaya hak kazandı.
10.05.2024
19:03
ŞİDDETE KARŞI YASAL DÜZENLEME İSTİYORUZ
ŞİDDETE KARŞI YASAL DÜZENLEME İSTİYORUZ
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genç İlçe Temsilciliği, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Irak asıllı Y.K. tarafından, okuldan atıldığı gerekçesiyle Lise Müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesine tepki amaçlı, basın açıklaması gerçekleştirildi. (Eğitim-Bir-Sen) Genç İlçe Temsilcisi Muhammed Mustafa Demirağ'ın okuduğu basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi.
10.05.2024
18:41
AK KADINLAR`DAN Ä°SRAÄ°L TEPKÄ°SÄ° `SAVAÅžINDA  BÄ°R AHLAKI, HUKUKU VAR
AK KADINLAR'DAN Ä°SRAÄ°L TEPKÄ°SÄ° 'SAVAÅžINDA BÄ°R AHLAKI, HUKUKU VAR
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gündoğdu: 'Bizler bugün AK Parti Bingöl İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak buradayız. Gazzeli anneler için dimdik ayaktayız. Yeter artık İsrail, kanlı ellerini sivillerin, annelerin, çocukların üzerinden çek
09.05.2024
18:33
ÜNİVERSİTE  ÖĞRENCİLERİNDEN GAZZE`YE  DESTEK
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN GAZZE'YE DESTEK
Bingöl Üniversitesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı. Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak da öğrencilere destek verdi.
09.05.2024
16:24
BİNGÖLDE  JEOTERMAL  KAYNAKLARI ` KONUŞULDU
BİNGÖLDE JEOTERMAL KAYNAKLARI ' KONUŞULDU
Bingöl'deki jeotermal kaynakların potansiyeli, değerlendirilmesi gereken alanlar ile bu kaynakların ekonomiye kazandırılması ve neler yapılacağı konusunda toplantı yapıldı. Vali Ahmet Hamdi Usta; 'Veriler ve öneriler doğrultusunda çalışacağız.' dedi.
04.05.2024
16:21
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
Gençli hemşerimiz hayırsever iş insanı RodiJeans Yönetim Kurulu BaşkanıMahsum Dursun'un öncülüğünde gönüllülerin bir araya gelerek hayata geçirdiği proje kapsamında öğrencilerin kalbine dokunuldu ve altyapı branşlarında eğitim gören 250 öğrenciye malzeme desteği verildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın