26 Nisan 2024 Cuma

YASAĞI İHLAL EDENLERE CEZA YAĞDI

Genç Kaymakamlığının talimatı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında maske takma yasağını ihlal eden 26 kişiye 900 TL'den olmak üzere 23 Bin 400 TL para cezası kesildi.

20 EKİM 2020 SALI 10:32
0
2589
0
AA aa
YASAĞI İHLAL EDENLERE CEZA YAĞDI

Ülke genelinde olduğu gibi Genç ilçesinde de koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalar gerçekleştiren Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bingöl İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, kent genelinde 2 Temmuz'dan itibaren ağız ve burnu tam olarak kapatacak şekilde maske takma zorunluluğuna uymayan 26 kişiye idari işlem gerçekleştirdi.

26 KİŞİ'YE CEZA KESİLDİ

Korona virüsle mücadele kapsamında şuana kadar başarılı bir çalışma yürüten ve vatandaşların maske takmaları konusunda büyük çaba sarf eden emniyet ekipleri, bir yandan sürekli olarak denetimler yaparken bir yandan da emre aykırı davranan vatandaşlara para cezası kesiyor. Şuana kadar emre aykırı davranan ve maske takmayan toplamda 26 kişiye 26 23 bin 400 TL idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

,

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın