27 Nisan 2024 Cumartesi

YENİ BAŞKAN ARDA OLDU

3. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştiren Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına Mahmud Arda seçildi.

16 KASIM 2019 CUMARTESİ 16:11
1
1719
0
AA aa
YENİ BAŞKAN ARDA OLDU

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Derneği 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı Cumartesi günü saat 13.00'te Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Divan seçimin ardından konuşma yapan Başkan Yunus Budak, derneğinin bugünlere gelmesinde emeği olan üyelere teşekkür ettiğini söyledi. Budak, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Derneği adına Başkan Yunus Budak'a teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket takdimi ve Budak'ın yaptığı konuşmanın ardından, 43 üyenin katıldığı kongrede oylamaya geçildi. Seçim sonrası Mahmud Arda, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçildi.

Kongre sonrası teşekkür konuşması yapan Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda, “ 2013 yılında kurulan Bingöl Gazeteciler Cemiyetinin 3. Olağan kongresini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cemiyetimiz; bugün itibariyle 6. yılını geride bıraktı. Cemiyetimizi başarılı bir şekilde yöneten Yunus Budak'a, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm üyelere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte tüm üyelerimizle dayanışma içerisinde gazetecilerin sorunlarının çözümü için gayret göstereceğiz. Katılımlarından dolayı bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz. Seçim sonucunun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Mahmud Arda başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: “Ömer Şanlı, Hakim Bayraktar, Murat Çaka, Ali Yıldırım, Serkan Bingöl, Ahmet Dengeşik”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın